Darkmore Penitentiary #4

Caroline Peckham and Susanne Valenti
9781916926332
İngilizce

2025 151. kitabı
Unutmamak açısından kimin ne olduğunu anlattığım inceleme olacak bu. Rosa bir kurtadam. Hem de ay kurdu ve çok güçlü bir alfa. Babası da alfaymış ama çok kötü bir adammış. Kızı çocukluğunda cılız diye sürekli işkenci ediyormuş ona. Rosanın geçmişi baya kırık. Osacura klanı var onların alfası. Ama tek bu değil bir de kuzeni Dante var o da ejderha formunda. Bunlar faeler değiştikleri hallerine de order formları diyorlar. Rosa 14 yaşındayken bir hırsızlık olayında Roary onu kurtarmaya çalışırken yakalanıyor ve hapse atılıyor. Kız teee o dönemlerden aşık adama. Sonra onu kurtarmaya yemin ettiği için kendini bilerek yakalatıp hapse giriyor. Amaç hem Jeremonun istediği kişiyi yani Sini kurtarmak hemde Roaryi kurtarmak. Tabi her şey öyle kolay gitmiyor. Hapiste başına baya işler geliyor. Roary nightlerdan birisi. Aslan formu var. Kardeşi Leon biraz çatlak birisi. Babası yakalandığı için eziklemiş bizim aslan çocuğu. kendisi karizmasıyla ünlü aslan özelliğiymiş o da. Rosaya aşık ama arkadaşının küçük kuzeni diye sürekli bunu baskılıyor ve inkar ediyor. Ağır abi kendisi öyle çok şen şakrak birisi değil. Rosa için her şeyi yapar ve yaptı da. Hapis kaçışında yakalanan ve özü çalınan o oldu. Aslanlığın yanında bir de buna vampirlik verdiler. Başta depresyona girdi falan ama sonra çözüldü işler. Cain bir vampir. O da ateş falan fırlatıyor ayrıca vampir hızı var adamda. Hapishanede gardiyanlık yapıyor. Bunu küçükken yetimhaneye mi ne bırakmışlar sokaklarda sürünürken bunu birisi alıyor. Güya bütün yetimleri toplayıp yardım eden bir adam ama çocukları birbiriyle dövüşmeye zorluyor sonra çocuklar birden ortadan kayboluyor. Meğer bu it çocukları deney yapan bir manyağa satıyormuş. Bizim Cainin kankisini öldürünce bizim oğlan delirip adamı ısırıyor öldü diye bırakıyor gidip eğitim
Wild WolfSusanne Valenti · Caroline Peckham and Susanne Valenti · 20244 okunma

Susanne ValentiYazar · 6 kitap
Zodiac Academy serisinin 1 numaralı Wall Street Journal çok satan yazarlarından biridir. Fantastik kurgudan çağdaş romanlara uzanan geniş bir yelpazede eserler verir; özellikle lise zorbalığının gölgeli dünyasından mafya romantizminin tehlikeli cazibesine kadar karanlık romantizmin farklı yüzlerini ustalıkla kaleme alır. Hikâyelerinde tutku, güç, kader ve karanlık arzular iç içe geçer; bu yüzden eserleri geniş bir okur kitlesine hitap eder. Kız kardeşi Caroline Peckham ile birlikte yazarlık yapan yazar, aynı zamanda Facebook’ta kurdukları, eğlence ve kaosun eksik olmadığı, son derece aktif ve tutkulu bir okuyucu topluluğunun da merkezinde yer alır.