2018
Karakarga
Sıralamalar

·2018 syf.··
2020 22. kitabı
Çok güzel yol gösterici ilham verici bir kitap emeği geçen tüm fedakâr,emekçi insanlara bize bu kitabı kazandırdıkları için teşekkür ederim, okuyunca, okuyucuda büyük bir başarma azmi oluşuyor, güçlü hırslı ve başarılı kadınlarımız bizim her şeyimiz, mutlulukla ve esenle kalınız hepinizi yürekten kutluyorum.
2020 36. kitabı
Okunma: 17 Mart 2020 10:46
Kadınların isterlerse herşeyi başarabilecek lerinin yapabileceklerinin anlatıldığı kitabımızda 9 ne başarmış kadının öyküsü var neden bizde başarmayalım bu kitabın belgesel filmi de var Türk kadınlarının nasıl azimli ve istedikleri zaman neler yapacaklarını tüm dünyaya göstermiş ellerine sağlık yazarımızın
YapabilirsinTuluhan Tekelioğlu · Karakarga · 17640 okunma
Yapabilirsin bir hayat felsefesi olmalı
·2018 syf.··
2019 3. kitabı
Kesinlikle tüm kadınlarımızın okuması gereken cesaret veren bir kitap .Yazarın eline sağlık .Motivasyon arttırma ve realistlik tam puan keşke daha çok insanın başardıklarını içerseydi dediğim olmuştur
Eğitim

Tuluhan TekelioğluYazar · 7 kitap
Tuluhan Tekelioğlu Gülkan (d. 5 Mart 1970, Tours, Fransa) sunucu, yazar. Hayatı Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü bitirmiştir. Prof.Dr.Yavuz Tekelioğlu'nun kızıdır. Tuluhan Tekelioğlu Paris Sipa Press'te gazetecilik hayatına başladı. Hürriyet gazetesinde çalıştığı sırada Kenya'daki Kakuma Mülteci Kampı'nda BM Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) yararına gönüllü hizmet etti ve edindiği deneyimleri yazı dizisi olarak gazetesinde yayınladı. 2001'de Cine5'te Başka Yerde Yok, 2001-2003 arasında Habertürk TV'de Tatlı Sert, TGRT kanalında Tuluhan'la Her Sabah programlarını hazırlayıp sundu. 2005-2006 arasında Kanal D sabah haberlerini hazırlayıp sundu. Kanal 1 televizyonu için Güzel 1 Gün adlı sabah haber kuşağını sundu. 2009'da TRT 2'de Boğaziçi'nden programını sundu. Sabah gazetesinde 2007 yılında başladığı Her Şeye Rağmen İkimiz adlı röportajlarına halen devam etmektedir. Cumartesi günleri Sabah Gazetesi'nde Her Şeye Rağmen İkimiz başlığı altında, genellikle evli çiftlerle röportajları yayınlanmaktadır.