Yeni Okul

Aralık 2020
Epsilon Yayınevi

2023 96. kitabı
Okunma: 09 Haziran 2023 22:33
Okunmaya değer bir kitap değildi. Macera olsun diye okudum. Sadece can sıkıntısından. Zaten fiyatı da ucuz. Sakın bu devirde ucuza kitap buldum diye bunu almayın. Ben beğenmedim. Klasikleşmiş artık. Para verip almayın. Onun yerine Wattpad okuyun. ••••••••• Yaptığı hırçınlıktan bu kez ucuz kurtulamayan Masal, okulunun son senesinde kendini büyük bir değişimin tam ortasında bulmuştu. Yapması gereken okul değişikliği, lise son sınıf öğrencisi olan Masal için kâbustan farksızdı. Fakat nasıl olduğunu anlamadan kendini içinde bulduğu bu yeni okul hiç beklenmedik güzel bir dostluğun da fitilini ateşleyecekti. Ve tabii, ummadık anda gelen aşkın da… Kim sonunu düşünmeden girdiği bir kavganın, hayatına bu denli büyük bir farklılık getireceğini bilebilirdi ki?
2024 13. kitabı
Okunma: 27 Temmuz 2024 22:43
Ergen ve cringe kitaplar okumak benim için bir zevk olduğu halde okurken çok sıkıldım. Eski bir wattpad kitabı olan "Benimle Yan" serisinin kopyası olmuş resmen. Başka bi evrende tekrar Masal ve Ayaz'ı okuyormuş gibi hissettirdi. Yaşanan olaylardan tutun baş karakterin ismine kadar aynı olması beni bu kitaptan itti açıkçası. Başrol kız okuldan atılır, yeni bir okula kaydolur, aşkı ve arkadaşları bulur. Başrol kızımız asla romantik değildir, başrol erkeğimiz ise çok yakışıklı ve bunun farkındadır. Uzunca bir süre sevgili olmazlar ama sevgili gibi davranırlar. Aileleri rahattır birlikte tatile giderler, sürekli birliktedirler. Son sınıf olmalarına rağmen sınav gibi bi dertleri de yoktur. Iki kitabın bu kadar aynı olması rahatsız edici.
Yeni OkulEbru Bolat · Epsilon Yayınevi · 2020137 okunma
Emege saygım var ama pek sevemedim
2023 24. kitabı
Okunma: 03 Eylül 2023 05:27
Acıkcası zorlayarak okudugum bir kitap oldu. Yazarın emegine saygım sonsuz kimse bir anda mükemmel bir yazar olamaz elbette. Fakat benim düşüncem yapıcı eleştiriler insanların yaptıkları işleri daha iyi yapmaları için teşvik eder. Bence kitap çok fazla ergen dilinde yazılmış şahsen bu yüzden çok sevemedim Ayrıca argo sözcükler cok fazlaydı ki elbette gençlerin kendi aralarında bu tarz diyaloglar geçer ama bu diyalogların kitapta çok normalmiş gibi yazılması hiç hoşuma gitmedi. Dili basit ama olay anlatımı bazen çok karmaşık yani şöyle anlatayım; gözünüzde canlandıranıyorsunuz.
1000k
2025 19. kitabı
Okunma: 06 Temmuz 2025 15:48
Soft kurgu sevdiğim için başlamış olduğum bir kitaptı. Okunabilir bir kitap fakat konusu biraz klişe olabilir. Karakterlerin birbirlerine sürekli ve gereksiz kanka demesi biraz iticiydi. Kitabın sonuda öylesine yazılmış gibiydi.
2024 42. kitabı
Ne çok güzel ne çok kötüydü.Yazımı biraz acemiceydi ve ha bire kanka kanka demeleri bana itici geldi.Kitabın sonu ise aşırı yetersizdi.Sanki yazar yazmaktan sıkılıp bitirmek istemiş gibiydi.Ama okurken keyif aldığım yerler oldu.Bence çok büyük bir beklentiyle okumayın.
2024 13. kitabı
Kitabı sevdim sadece son olaydan bizim aylar sonra haberimizin olması kötüydü. Onun dışında güzel bir kitaptı yan karakterleri ana karakterlerden daha çok seviyordum diyebilirim