2017
Kerasus Yayınları

2022 9. kitabı
Okunma: 18 Şubat 2022 20:53
YENİDEN BAŞLA “Yeni bir hayat o hayat için atılan cesur adımlar ile başlarmış.” “Her güne yeni bir hayat.’ diye başlayıp, hayatın bizden esirgediği mutluluk fırsatının belki bugün karşımıza çıkma ihtimali ile tutunuruz hayata. Günün sonunda umutları ertesi güne taşımaktan başka elde avuçta hiç bir şey kalmaz. Hayatın ve kaderin ortaklaşa ötekileştirdiği sessiz çoğunluğun içten içe haykırışıdır bu düşünceler.” “Hepimiz hayatımız boyunca bir mucize bekledik. Bir gün hiç beklenmedik bir yerden ansızın gelecek, hayatımızı tümüyle değiştirecek o mucizenin hayalini kurduk. Oysaki beklenen mucize her yeni güne sağlıklı bir şekilde açtığımız gözlerimiz ve aldığımız o ilk ılık nefesti. Ertesi güne gözlerimizi açma garantimiz olmamasına karşın, bu durumu görmezden gelip, sonsuza kadar yaşayacakmışız gibi geleceğe yatırım yapmaya çalışırken içinde bulunduğumuz dakikaları boşa heba ettik.” Ali, Şükran anne, Suna, Aslı, Sıtkı amca, Hacer teyze ve Metin ile acıyı, hüznü, sevinci birlikte yaşadım. Sevginin kin ve nefrete bürünmesini okudum. İlk başta okuduklarım sonrası karşı dairede yaşananlar ile ilgili çok farklı senaryolar oluşturdum, ancak benim düşündüğüm gibi değilmiş. Hacer teyze ile benim de yüreğim yandı. Şu anda bile yazarken halen yaşananların tesirindeyim ve ki kitabı bitireli iki gün olmasına rağmen etkisini sürdürüyor. Yazarımız hisleri, duyguları öyle güzel işlemiş ki eserinde ben bu kadar beğeneceğimi tahmin etmezdim. Birde internette kendim tesadüfen kitapları incelerken keşfettim. Tavsiye üzerine olmadan kendim keşfedip yoğun duygular içerisinde okuyup beğenmiş olmanın mutluluğu da ayrı bir güzel. İlk başlarda Hacer teyzenin Metin’e sunduğu teklif üzerine çok kızdım. Oğlu gibi bakıp büyütmesi onun hayatına müdahale etme hakkını veremez. Bu teklif onun
Yeniden BaşlaGökhan Yılmaz (İletişimci) · Kerasus Yayınları · 201710 okunma
2022 19. kitabı
Okunma: 17 Kasım 2022 00:00
Günümzün unutulan duyguları vefa ve fedakarlıkla örülü bir roman! Öyle insanlar vardır ki, dünyaya geldiklerinde hepimiz gibi ağlayarak gözlerini açarlar. Diğerlerinden farkları, büyüdüklerinde de yaşamın onlara gülümseme şansı tanımamasıdır! Gözlerinden yaş, yüreklerinden acı hiç eksik olmaz. İnatla yaşama tutunmalarına, her yenilgiden sonra umut yolculuğuna sıfırdan başlamalarına karşın, gönüllerinden geçen güzelliklere bir türlü ulaşamazlar. Bazen iyimser duygularla “Bu kez tamam, ben de avucumun içine kadar geldiğini hissettiğim mutluluğu yakalayacağım” deseler de, düş kırıklığı hemen yanıbaşlarında bekler! Akıp giden yıllar, onlar için yaşamı, deneme-yanılma halkalarından oluşan bir düş kırıklığı zincirine dönüştürür. Bir şehit cenazesi ile başlayan roman ve yeni bir bebeğin gelmesini beklemekle son buluyor. Bu roman fedakarlık dolu ben olsam hangisi olurdum Aslıyla devam etmesi mi yoksa Suna mı anladım şu ki kişinin tercih etmek zorunda kalması kadar büyük bir hüzün yok bu kitapta da öyle olay kahramanı Metin. Tavsiye ederim
Yeniden BaşlaGökhan Yılmaz (İletişimci) · Kerasus Yayınları · 201710 okunma

Gökhan Yılmaz (İletişimci)Yazar · 3 kitap
İletişim uzmanı olan Gökhan Yılmaz 1976'da İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi'nden mezun olup reklam sektörüne adım attı. 2015 yılında kariyerine yazarlığı da ekledi ve ilk romanı ‘Bir Yıldız Kaydı Bir Aşk Sonsuz Oldu’ yayınlandı. Romanın kısa süre içerisinde 4. baskıya ulaşmasıyla ikinci kitabın temelleri atılmış oldu. Gökhan Yılmaz çalışma hayatına medya planlama ajansında yönetici olarak devam etmektedir. Evli ve 2 kız çocuk babasıdır.