Yetenekli Izzy

Epsilon Yayınevi
Orijinal Adı:
Positively Izzy

Puan vermedi
Yetenekli Izzy #okudumbitti Yaz döneminde hafif ve keyifli kitaplar okumayı her zaman severim, özellikle çizgi romanlar sıcaklarda en çok tercih ettiğim türlerden biri. Geçtiğimiz günlerde #YetenekliIzzy isimli çizgi roman okuma fırsatı buldum ve gerçekten çok keyif aldım. Eser, Görünmez Emmie’nin yazarından çıkan ve çoksatan listelerinin değişmeyen ismi olmuş bir eser. Kitap, sayısız ülkede çocukların sevgisini kazanmış bu serinin yeni kitabı olarak, okul yıllarında zorluklarla karşılaşmış herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği eğlenceli bir hikâye sunuyor. Bu yönüyle hemen dikkatimi çekti. Kitapta, Izzy ve Bri’nin hayatları yetenek gösterisinde beklenmedik bir şekilde kesişiyor. Hikaye, arkadaşlıklar, aile ilişkileri, sorumluluk duygusu, kendini keşfetme ve cesaret gibi önemli temaları komik bir üslupla ele alıyor. Okurken sık sık kendimi gülmekten alıkoyamadım, olaylar ve diyaloglar o kadar eğlenceli ki bir solukta okudum. Izzy’nin kendini keşfetme yolculuğu, gösteri sırasındaki heyecan dolu anları ve Bri ile olan arkadaşlığı, hikayeyi çok samimi ve sıcak kılıyor. Yazın sıcağında, serin bir köşede veya plajda dinlenirken böyle eğlenceli bir çizgi roman okumak gerçekten rahatlatıcı oldu. Eğer siz de yazın keyifli ve hafif bir okuma arıyorsanız, “Yetenekli Izzy” tam size göre. Bu kitabı okurken hem gülecek hem de düşünceye dalacaksınız. Izzy ve Bri’nin maceralarına katılmak, arkadaşlık ve aile bağlarının sıcaklığına tanık olmak için bu çizgi romanı mutlaka okumalısınız. Yazın tadını çıkarırken böyle güzel bir hikayeyle serinlemek gerçekten müthiş bir deneyim! #kitapkolikkafasiçizgiromanyorumu Epsilon Yayınevi #epsilonyayınları @terrilibenson
Yetenekli IzzyTerri Libenson · Epsilon Yayınevi · 202119 okunma