Mustafa Oğuz Anlatıyor: Türkiye'nin Neşeli Günleri

Temmuz 2019
Doğan Kitap

2021 18. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2021 14:54
Çok hoş bir nehir söyleşi olmuş. Yazarın da önsözünde ifade ettiği gibi “Zamanın salıncağında Mustafa Oğuz’un kelimeleri ile Türkiye’yi seyre dalmak” çok ama çok keyifliydi.
2020 2. kitabı
Okunma: 15 Mart 2020 22:00
Bir sektör duayeninden karışık ve çok az bilinen ilişkiler ve dönemler ile ilgili anılarla dolu bir eser. Soru-cevap şeklinde olması çok hoşuma gitti. Cevaplar hoş, samimi hatta sektörde çalışanlar için öğretici. Eğlence ve kültür-sanat sektöründe çalışanların mutlaka okuması gereken bir kitap.
Kültür-Sanat
2020 39. kitabı
Okunma: 27 Eylül 2020 21:16
Türkiye’nin eğlence sektörüne yön veren organizatör, yapımcı, menajer Mustafa Oğuz’un 1970-2000 yıllarına dair müzik ve eğlence sektörüyle ilgili anılarından oluşan bir nehir söyleşi kitabı. Bu mesleğin zor, meşakkatli, yorucu, pratik zeka ve öngörüye dayalı olduğunu kitabı okuyunca daha da iyi anladım. Bir konsere veya gösteriye gittiğimde kesinlikle farklı bir gözle bakacağım artık.
Kültür-Sanat
Yorma BiraderSelin Ongun · Doğan Kitap · 201930 okunma
Güzel ve samimi bir kitap
2025 9. kitabı
Okunma: 23 Mart 2025 12:02
Güzel ve samimi bir kitap.Dönemin Sanat,tiyatro, müzik dünyasında yaşanan olayları çok güzel anlatmış Mustafa bey. Kendi çocukluğundan, ailesinden başlayarak yaşanan olayları sırasıyla anlatmışlar. Kendisini Nilay örneğin nasıl olunur podcast'inden dinledikten sonra tanıdım. Okumaya vakit bulamayanlar için bir alternatif.Kitabın özeti gibi bir podcast Kitabın içinde çok defa geçen kelimeler Spoiler: Sezen aksu Şener şen Mfö Egemen bostancı Erol Evgin Emel Sayın Timur Selçuk Uğur Yücel Eurovision Konser Spor Sıla dizisi İkinci bahar dizisi Selin Ongun

Selin OngunYazar · 2 kitap
Selin Ongun Tuncer, 1981 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu. Haftalık dergisi, Vatan gazetesi, Star gazetesi, Tempo dergisi, Cumhuriyet gazetesinde çalıştı; T24’ün kurucuları arasında yer aldı. Yazılı medyada dikkatle izlenen söyleşilerini televizyona da taşıdı. Başörtülü Kadınlar Anlattı: Türbanlı Erkekler kitabının yazarı.