Zafer Benim

Ömer Keskin
2025
Dionysos Yayın Group
Ciltli

Zafer benim; zihnine meydan okuyanlara, Zaferi kim kazanacak?
2025 1. kitabı
​"Zafer Benim" sıradan bir roman değil okuyucunun konfor alanına atılmış bir el bombasıdır. Bu metin gerilim ve psikolojinin kusursuz birleşimi arayan sadece olay örgüsüne değil karakter zekâsına da değer veren okurlar için yazıldı. Eğer zaferin karanlık bir gölgesi olabileceğine inanıyorsanız ve bu gölgede yürümekten çekinmiyorsanız bu kitap sizi bekliyor. Unutmayın Zafer Benim sadece bir iddia değil bir uyarıdır.
Zafer benim
Puan vermedi
Zafer Benim kitap yorumu Ömer Keskin Yorumum: Ömer Keskin’in Zafer Benim kitabı, daha ilk sayfalardan itibaren sürükleyici bir atmosfer kuruyor ve okuru içine çekiyor. Kasvetli havası, karakterlerin geçmişlerinden taşıdıkları karanlıkla birleşince ortaya gerçekten etkileyici bir gerilim çıkıyor. Zafer ve Ayda’nın psikolojik derinliği, onların sıradan kahramanlar olmadığını, kendi iç mücadeleleriyle yüzleşen kişiler olduğunu gösteriyor. Özellikle antikacı karakteri, dışarıdan sakin görünen ama içinde saplantılar barındıran yapısıyla hikâyeye çok güçlü bir gizem katıyor. Anlatım dili oldukça sinematik; mekân tasvirleri, sesler ve gölgeler o kadar iyi betimlenmiş ki adeta sahneleri gözünüzde canlandırıyorsunuz. Kurgu ise beklenmedik sürprizlerle ilerliyor; sakin anların ardından gelen ani kırılmalar gerilimi sürekli ayakta tutuyor. Kitap sadece dışsal bir mücadeleyi değil, karakterlerin kendi korkularıyla verdikleri iç savaşı da işliyor. “Zafer”in aslında kişinin kendine karşı kazandığı mücadele olduğunu görmek bence kitabın en güçlü yanıydı. Sadece bazı bölümlerde detayların fazlaca uzatılması tempoyu biraz düşürmüş gibi hissettirse de, genel olarak çok etkileyici, düşündürücü ve kolay kolay unutulmayacak bir psikolojik gerilim romanı olmuş. #zaferbenim #pr #kitapyorumu #kitaptavsiyesi #kitapalıntısı
2026 3. kitabı
Okunma: 07 Ocak 2026 07:06
Tutarsız ve mantıksız bir kurgu, berbat ötesi belki de hiç yapılmamış bir edit, psikolojik gerilim evet ama geren şey hikaye değil, bu okuduğum şey roman hiç değil.. Senaryo hevesi ile yazılmış, hikaye örgüsü kopukluklarla dolu bir kitap.. Beyfendi oturmuş yazmış bir emek-zaman var lakin aralardaki boşluklar doldurulup tutarsızlıklar kaldırılırsa o zaman roman olabilir. Okuyacak olanlara sabırlar diliyorum :)
Alıntı
2026 6. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2026 07:40
Üç otel, bir adam ve bitmeyen mücadele… Zafer, azmi ve çalışkanlığıyla kendi imkânlarıyla kurduğu otellerin başında dimdik durmaktadır. Ancak hayat, en beklenmedik anda karanlık yüzünü gösterir. Güvendiği insanlar, geçmişlerinin gölgesinden çıkamayan sırlarla doludur. Ve bu sırlar, Zafer’in hayatını altüst edecek bir oyuna dönüşür. Sadakat mi, ihanet mi? Yanında yıllardır duran Dinçer ve Can, görünürde destekçidir. Fakat perde arkasında dönen planlar, Zafer’i hem işinden hem de sevdiklerinden koparmaya yöneliktir. Gerçek ile kurgu arasındaki çizgi giderek bulanır; kim dost, kim düşman artık ayırt etmek imkânsız hâle gelir. Sahil kasabasının karanlık sırları…Kaçışlar, kovalamacalar, gizemli bir kasaba ve geçmişin karanlık yüzleri… Zafer ve nişanlısı Ayda, kendilerini bir anda suç, aksiyon ve gerilim dolu bir girdabın içinde bulurlar. Her kapı yeni bir tehlike, her karakter yeni bir sır taşır. Adalet mi, intikam mı? Olaylar öyle bir noktaya gelir ki, haklı ile haksız arasındaki çizgi silinir. Bir avukatın ortaya çıkışıyla dengeler yeniden değişir. Otellerin, hayatların ve geleceğin kaderi artık pamuk ipliğine bağlıdır. Antikacının gizli bölmesinde neler saklı? Avukat nereden çıkıp geldi? Ve en önemlisi; bu ölüm oyununda zafer gerçekten kimin olacak? Sinematik aksiyon sahnelerinin bol olduğu bir kitap. “Zafer Benim”, Ömer Keskin’in kaleminden; suçun, aksiyonun ve gerilimin hiç dinmediği, karakterlerin iç dünyalarıyla sizi sürekli sorgulatan bir roman. Okurken nefesinizi tutacak, her sayfada yeni bir gizemle karşılaşacak ve “Sonunda ne olacak?” sorusunu aklınızdan çıkaramayacaksınız…