Temmuz 2024
Ender Şeyler Yayıncılık

2024 66. kitabı
#zinhak @saliha_yadigar Selam Öykü kitaplarını sever misiniz? Bu kitap daha önce okuduğum öykü kitaplarından biraz farklı. İçinizi ısıtan sıcak öyküler var diyemem Her sayfa da farklı başlıklar altında 1 sayfalık öyküler mevcut.. Genelde ağır romanlar ardına kafa dağıtmalık, dinlenmek için tercih ederim öykü kitaplarını ama bu kitap için aynı şeyi diyemiyorum.. Her okuyucunun okuma zevki illa ki farklıdır. Yazarın kendine özgü bir anlatım şekli mevcut. Farklı öykü kitabı arayışında olanlar değerlendirmeye alabilir... Bir sonraki kitap yorumunda görüşmek üzere Kitaplar yoldaşınız olsun @_enderseyler @okumaya_sevdali #kitabaaşıkokumayasevdalı #kayseridebirokur #türkyazar #içselyolculuk #kayseri #binkadınyazar #kadınyazarlar #binyazarbinokur #dizifilmkitapönerisii
ZinhakSaliha Yadigar · Ender Şeyler Yayıncılık · 20244 okunma
2024 38. kitabı
Yazarımız Saliha Yadigar'ın #zinhak kitabı bir öykü kitabı. Çok uzun değil sayfa sayısı olarak yormuyor ama bağlanmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bazı yazarlar şahsına münhasır oluyor okuyucu kitleside öyle tabi bu kesinlikle benim yorumum. Ben bu durum tespitini kendimce Halil Cibran, Gabriel Garcia Marquez'de yapmıştım. Bence bu yazarlar farklı bir deneyimdi bu deneyim Saliha Hanım içinde geçerli oldu bende. Bazı sayfaları bir geri gideyim diyip bir iki kere okuduğum oldu.Anlamak için farklı bir pencere gerektiren bir yazar. Benim için farkli bir serüven oldu açıkçası ,Normalde Öykü kitaplarını dinlenmek için okurum ,Bu kitapta ekstra bir yoruldum diyebilirim .Öykü severlere farklı bir deneyim tavsiye ediyorum arkadaşlar keyifli okumalar diliyorum.Anlamak için fa yazar. Benim için farkli bir serüven oldu açıkçası ,Normalde Öykü kitaplarını dinlenmek için okurum ,Bu kitapta ekstra bir yoruldum diyebilirim .Öykü severlere farklı bir deneyim tavsiye ediyorum arkadaşlar keyifli okumalar
ZinhakSaliha Yadigar · Ender Şeyler Yayıncılık · 20244 okunma