Yazar:
Mine Artu
Timaş Yayınları

2016 1. kitabı
Okunma: 18 Haziran 2016 05:54
yaşananların gerçek mi hayal mi olduğundan emin olamayacağınız bir kitap. peki isimleri tamamlanmamış karakterler onlar gerçek mi? kısa fakat anlaşılması dikkat isteyen gizem dolu bir eser. okuyun pişman olmazsınız
ZulaMine Artu · Timaş Yayınları · 012 okunma

Mine ArtuYazar · 4 kitap
Yazar, radyocu. 1972, İzmir doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları Dramatik Yazarlık Bölümü mezunu (1994). Eğitimi sırasında 1992-93-94 yılları Suat Taşer Kısa Oyun Yarışması ödüllerini kazandı. 1994 yılında Viyana Üniversitesinde Almanca dil kursunu tamamladı ve Viyana Üniversitesi Tiyatro Bilimleri ve Sanat Tarihi bölümleri yüksek lisans programına kabul edildi.       1996-2003 yılları arasında çeşitli radyo oyunları TRT İzmir ve İstanbul radyolarında yayımlandı. TRT İstanbul televizyonunda Sait Faik Belgesel Draması’nda yapım ve yönetmen yardımcısı olarak görev yaptı, belgesel dramanın yazım çalışmalarında bulundu. TRT radyosu için uyarlama çalışmalarına devam etmektedir. “Vasati Dört Kişi” adlı tiyatro oyunu 1998 yılında İstanbul şehir tiyatroları tarafından sahnelendi. Aynı oyun 2003 yılında Devlet Tiyatroları repertuarına kabul edildi.