Kitabın konusu ve genel gidişatı bana oldukça etkileyici geldi. Güzel planlanmış bir kurguydu ve planlanan şey okuyucuya geçirilmişti. Beğenmediğim ufak tefek şeyler var. Mesela Devin karakterinin anneliği ve Demir ile arasındaki ilişki. Bunlar güzel işlenememiş gibi geldi. Sonu ile ikinci kitabı heyecanla beklemeye başladım.
SPOİLER
Mustafa sen benim kanayan yaramsın. O kadar üzdün ki beni. Hem yaptıklarınla, hem geçmişinle hem de ifade verirken takındığın o masum, kırılgan halin. Keşke bu yolu seçmeseydin Mustafa.
Sevde sana hiçbir sözüm yok. Umarım yakın zaman içerisinde yakalanır ve akıl hastanesine kapatılırsın. Devin iyi bir anne değil ne demek? Tamam çocuğunu ihmal ettiği zamanlar oluyor ama bu yaptığın sapkınlığı hafifletmiyor.
Levent sende geber lütfen.