Kırık İnci

İndigo Kitap
Ciltli

2026 23. kitabı
Okunma: 20 Mayıs 2026 23:17
Ceren Melek’ten okuduğum ikinci kitap olan Kırık İnci ile geldim. Bazı kısımlarda deli olsam da kitabı eğlenerek ve merakla okudum. Kısaca konusu; Baş kızımız İnci şımarık ama bir o kadar da zeki. Hatta zekasını bu şımarıklığının arkasında gizliyor. Annesi, babası ve en büyük abisi onu çok severken diğer abileri ve özellikle ablası ona aşırı kötü davranıyor ve kıskançlık yapıyorlar. Fakat birgün annesi, babası ve abisinin öldürülmesiyle asıl olaylar başlıyor, herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. (Böyle kardeşler düşman başına) Ve bir de Kılıç var. İnci’nin tesadüfen karşılaştığı (İnci’nin hayatını kurtardı) ve sonrasında Aral tarafından İnci’nin yakın koruması görevine getirilen Kılıç. (Sonra çok pişman oldu tabii orası ayrı) Şimdi yoruma gelecek olursam, bence kitap oldukça akıcı ve okuması kolaydı. Herhangi bir beklentiyle de başlamayınca daha da güzelleşti. Okurken özellikle Aliye ve Aral’dan nefret ettim. Sıla’ya içim çok acıdı. Atlas vicdan azabı çekiyor gibiydi ama bilmiyorum. İnci onunla uğraştıkça Kılıç’ın sürekli utanması ve girdiği halleri okumak aşırı keyifliydi, okurken kahkaha attım. İnci de az değildi yani neler neler dedi adama. İnci’nin sevgisi çok büyüktü. Özellikle anne, baba ve abisine karşı. Bunu çok fazla hissettiriyordu ve okurken aşırı duygulandım. Son kısımlarda işler daha da garipleşti fakat o son sayfalar asla beklediğim gibi değildi. Evet İnci çok güzel aptal ayağına yatıyordu ama bu kadarını yapacağını asla beklememiştim. Fazla zeki bir kadın karakterdi ve ona bayıldım… Benim genel anlamda severek okuduğum bir kitap oldu. Bu tarz seviyorsanız tavsiye ederim. Kitapla kalın dostlar…
2024 222. kitabı
Okunma: 28 Kasım 2024 01:19
#kırıkinci - CEREN MELEK Evet yine soluksuz okunacak fırtınalı bir seriye adım atmış bulunuyoruz. Ceren’in kalemine Ateşpare ile vurulmuştum zaten ama bu kitapta bomba gibi düştü yüreğimize. Dinmeyen bir Aksiyon, bol entrikalı, bol ihanetli, bol tutkulu bir kitaptı. Bu kitapla bir kez daha anladım ki Ceren güçlü karakterler yazmayı seviyor. İyiki öyle. Pek çok kitapta genelde dominant baskın erkek karakterler okuyoruz ee tabi bunlara da düşüyoruz haliyle. Fakat bir gerçek varki burdaki kadın karakterde muazzamdı. Böylesine zeki, dik, güçlü ve çarpıcı kadın okumak beni heyecanlandırıp mutlu ediyor. Anlayacağınız İnci Altınsoy’a bir miktar düştüm. Böylesine kendinden emin kadınları çok severm. Çok zengin ve nüfuslu bir ailenin en küçük kızı İnci. Egoist, kibirli, şımarık zengin kızlarından. Marka düşkünü, eğlence meraklısı ve tam bir erkek avcısı. Fakat bu buzdağının görünen yüzü. Herkes onun böyle bir karakter olduğunu görüyor çünkü o böyle göstermeyi seviyor. Bir gece kulübünde uyuşturucunun pençesine düşmüş partilerken saldırıya uğruyor. Bu Altınsoy ailesinin yabancı olmadığı bir durum. Ordan kurtulup evine geldiğinde ise asıl kıyımla karşı karşıya kalıyor. En sevdiği abisi ve anne babasını katledilmiş buluyor.Herşeyini kaybettiğini düşünürken yelloz ablası ve acımasız diğer abisiyle kalıyor. Fakat bu kayıpların yanı sıra düştüğü durumun altında çok başka sebeplerin olduğunu gün geçtikte anlıyor.Artık tek hedefi ölen ailesinin intikamını almak. Fakat babasının mirasının hepsini İnci’ye bırakması intikam ateşinin yanı sıra bir miras kavgasının içine de itiyor onu. Etrafı düşmanlarla çevrili. Onu manipüle ederek mirasa konmak isteyen aile fertleriyle dolu. Ama aynı zamanda düşman ne kadar içerde olsa da dışarda da pek çoğu etrafını sarmış durumda. Tüm bunlarla baş
2025 6. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2025 22:48
Ceren melek ne yazsa okurum dediğim yazarlardan biri. Yazım dilini gerçekten çok severim. Bu kitabı da genel olarak sevdim fakat bazı durumlar gözüme takıldı. İlk olarak kitabın yarısından sonrası geçiştirilmiş gibiydi. Ve her şey sanki yarım yamalak kalmış hissettiriyordu. Bu durum muhtemelen ilk kitap olmasından kaynaklanıyor. Kılıç'ın kim olduğunu da ilk baştan beri belli ediliyordu zaten. Sonu sürpriz olmadı açıkçası. Yine de güzel bir sondu. İkinci kitabı merakla bekliyorum. Bu kitabında diğer kitaplarına göre dili biraz basit kaçmıştı sanki. Yine de akıcı ve keyifliydi okuması. Ve akıl hastanesi sahneleri en sevdiğim yerlerdi. En çok o kısımları sevdim..
2025 3. kitabı
Açıkçası ben kitabi cok begendim Ceren melek ten okuduğum ilk kitapti yazarin anlatimi karakterler kurgu felan mukemmeldi en sevdiğim olan güçlü kadin karakterde vardi kitabı 1 günde bitirdim acayip sardi olaylar baya akiyodu basrol kadın karakter acayip zekiydi açıkçası ben baya begendiim
Türünün tek örneği
2026 8. kitabı
Okunma: 17 Mayıs 2026 00:00
Öncelikle selamlarrrrrr! Kitap akıyor. Yazım dili ne basit ne ağır. Karakterde şımarık ve çapkın. Cidden tam olması gerektiği gibi yazılmış. Kurgu da çok güzel ancak ilk kitap daha ilişki odaklı. Kadının güçlü olmasıda aşırı iyi. Bence çok iyi bir kitaptı. Herkese önerimdir. Sonu da aşırı iyiydi. İkinci kitabı üstüme fırlatın. Miras ve şirket oyunları, entrikalar çok iyi yazılmıştı.
Kırık İnciCeren Melek · İndigo Kitap · 2024891 okunma
Hayatımda gördüğüm en güzel kapaklardan biri
2025 6. kitabı
#kırıkinci Kitap benim için ortalamaydı . Yazarın yazım tarzını ve espirili dilini seviyorum. Ama kitaplarında ana konudan çok uzaklaşıyor .Ve buda kitabın uzamasını sağlıyor. Kılıç 'ın kim olduğuda çok belliydi,hiç şaşırmadım Kitabın kapak tasarımı çok güzel.Gerçekten kim yaptıysa eline emiğine sağlık.
Kırık İnciCeren Melek · İndigo Kitap · 2024891 okunma
selaam, sizlere yeni favori serimin ilk kitabıyla geldiim okurken hem güldürüp hem duygulandıran mükemmel bir kurguyla geldim, soluksuz okudum ve hemen devamı çıksın istiyoruuum konusundan bahsedeyim hemen size; kitabımızın baş kadın karakteri inci altınsoy, zengin ve nüfuslu bir ailenin en küçük kızı. marka düşkünü, alışveriş meraklısı ve tam bir erkek avcısı fakat bu buz dağının görünen kısmı. herkes inciyi böyle tanıyor çünkü o kendisini insanlara böyle tanıtıyor ama gerçekler böyle değiiil bir akşam gece kulübünde uyuturucu alıp eğlenirken saldırıya uğruyor ve orada onu kurtaran bir güvenlik var -fazlaca yakışıklı incinin deyimiyle- o günden sonra incinin özel koruması oluyor. o gece eve gittiğinde ailesinin bir saldırıya uğradığını görüyor ve annesi - babası - abisi canice öldürülüyor. spoiler vermemek için üstü kapalı anlatmaya çalışıyorum ama olaylar çok başkaa inci altınsoy o günden sonra büyün gücünü ailesinin katilini bulup intikam almak için kullanıyor. tüm bunlarla savaşırken -herşeyini kaybetmişken- hayatına koruması olarak giren kılıç inci’nin kahramanı oluyor. o kadar güzel bir ilişkileri oluyor ki inci’nin açık sözlülüğü kılıç’ın utanmaları okurken çok güzeldi. inci’yi o kadar güzel düşünüyor ki mükemmel bir erkek karakter yazılmış. inci altınsoy’u okumak çok güzeldi, onca acıya rağmen o güçlü duruşu mükemmeldi. güçlü kadın karakter okumaya bayılıyorum. daha size bahsetmediğim o kadar detay var ki heyecanı kaçmasın diye anlatmıyoruuum böyle soluksuz okunacak bir kurgu arıyorsanız hemen bu seriye başlayııın
2025 17. kitabı
Merhabalarr Yeni müptelası olduğum seri ile geldim. ceren ötenkaya Yazarın kalemini daha önce okuduğum kitaplardan biliyorum güzel ve keyifli. İki kitap tan oluşacak serinin ilk kitabı ile geldim Kırık inci. İnci Altınsoy başlarda bir nasıl ne oluyor diyorsunuz ama çok seviyorsunuz. Güçlü, yıkılmaz, sevdiklerini herşeye rağmen koruyan güzel akıllı bir kadın. İnci Altınsoy zengin varlıklı bir ailenin en küçük kızı. Marka düşkünü, gece gezmelerini seven, hep erkekler mi takılacak İnci de takılır. tabi bu bizim kızın buz dağı görüntüsü aslında içi bambaşka. Bir akşam gece kulübünde yasaklı madde alıyor. O sıralar saldırıya uğruyor. Orada onu kurtaran bir güvenlik ( fazlaca yakışıklı İnci söylüyor ben değil) ile yollarını sonrasında kesişir. Gece eve gittiğinde ailesinin saldırıya uğradığını görüyor. Annesi, babası, abisi canice katlediliyor. Spoiler vermemek için çok çabalıyorum ama umarım vermeden devam edebilirim. Çok zor durumda kalıyor ailesinden kalanlar tarafından bir hastaneye kapatılı Ceren Melek yor. Sözde aklını yitirmiş. İnci o günden sonra tüm güçü kuşanıp ailesinin intikamını almaya çalışır. Bu sürede kimseyi inandıramaz ölümlerine.. Sahi bir kızın bu kadar düşmanı olabilir mi? Abi, abla, amca, dayı daha neler neler sinir oldum ya cidden. Herşey tepe taklak olmuşken yakın koruması kılıç herşeyi oluyor. Okadar güzelki İnci'nin asılmaları Kılıçın utanmaları aşırı keyifli. Tabi birde bilinen bir düşman var yanı başında ama kim dersiniz. İnci tabiki dışardan göründüğü gibi değil o düşmanıda bulmuştu ama düşman artık düşman değil onu ne yapacağız dolu dizgin bir kitap sizleri bekliyor...
·528 syf.·
2025 4. kitabı
Ben İnci Altınsoy'dum. En zayıf halkaydım ama o halka boğazlarına dolanıp kestiğinde benimle daha yeni tanışacaklardı ve o gün benim merhametim olmayacaktı. Yaşadığı kayıplardan sonra hayatı tepetaklak olan sosyetik güzel İnci, kendini hiç beklemediği bir anda miras oyunlarının, ihanetlerin ve entrikaların ortasında bulur. Bütün bunlarla başa çıkmaya çalışırken hayattaki en büyük şansı mı yoksa şanssızlığı mı olduğunu bilmediği Kılıç ile yolları tekrar kesişir. Onu her şeyden ve herkesten koruyan gözalıcı koruması Kılıç, yaşadığı zor günlerinde en büyük destekçisi olur. Sırlar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamıştır. Peki İnci öğrendiği gerçeklerle yaşamayı başarabilecek midir? "Labirentin sonunda adalet vardı ancak labirentin yolunda hainler ve kan da vardı. Öldüğümü sandım ama bugün yeniden doğdum. Ben İnci Altınsoy'dum ve ne pahasına olursa olsun, ailemin intikamını alacaktım."
2025 5. kitabı
Hangi kafayla yazılmış bilmiyorum ama yazılmış. Ya kadın çok zeki madem niye biz bunu görmüyoruz? Sadece cilve yapıp durdu. Hikaye neredeyse yok, sadece başında bir olay sonunda bir olay ve bitti. Gerisinde hikayeye hiçbir katkısı olmayan boş olaylar dizisi.

Ceren MelekYazar · 5 kitap
Ceren Melek, 2000 yılında İstanbul'da doğmuştur. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi - Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü ikinci sınıf öğrencisidir. Küçük yaşlardan itibaren hayal dünyasını kelimelerle aktarmaktan büyük keyif alan yazar, 2016 yılında Wattpad - Çığır Açanlar kategorisinde ödül almıştır. Kalıntı 1, yazarın basılı ilk romanıdır.