1

18 Mart

0 üye
Takip
Çanakkale Geçilmez!
‘Çanakkale geçilmez’ gerçeğini tüm dünya milletlerinin hafızasına kazıyan Türk'üz biz. Türk ruhunu taşımak zor iştir. Misal; Araplardan daha dindar olduğumuzu gösterme zorunluluğu, Avrupalılara ne kadar medeni insanlar olduğumuzu ispatlama yükü, Ermenilere ne kadar iyi insanlar olduğumuzu anlatma mecburiyeti, Kürtlere kardeş olduğumuzu hissettirme çabası… Oysaki en iyi müslümanı bilmek bizim işimiz değildir. Bunun yanı sıra Avrupalılara karşı kaba ya da Ermenilere karşı utanç hissetmek yerine, doğru ve çalışkan hissetmek, ne mutlu Türk'üm diyebilmek, hakkını vermektir aslolan. Türklerin eğilmeyeceğini gösterdiğimiz bu zaferi saygıyla anıyorum. Bu vatan için can veren canlarımızın ruhu şad olsun.
Reklam
"Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni Türk'üm ve düşmanım sana kalsam da bir kişi...
İŞTE BİZ BURDAYIZ TÜKENMEDİ NESLİMİZ ... 🇹🇷🇹🇷
18 Mart !
Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı: Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Rızan Olmadan Asla
Bugün şartların beni ezen varlığından kaçtım. Daha doğrusu onları kovdum. Çünkü beni ezen şey dışarıdan değil kendi varsayımlarımdan besleniyordu ." Marcus Aurelius, Kendime Düşünceler, 9.13 Biri seni yoramaz ya da işin seni bunaltamaz. Bunların tamamı dış dünyaya ait şeyler, onlar senin zihnine giremez . Hissettiğin duygular gerçek sayıldıkları kadar gerçektir ve dışarıdan değil içeriden beslenir. Varsaydığımız ya da zihnimizde var ettiğimiz her şeyden biz sorumluyuz. Başkalarını bizi strese sokmak ve çok yormakla suçlamak, onları kıskançlıkla suçlamaktan farksızdır. Çözüm içimizde. Bunların tamamı sadece birer hedef.
Sayfa 95
Reklam
87 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.