2

24 Kasım

0 üye
Takip
Hepimizin bir öğretmeni var
Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.
Tahtaya beni kaldır öğretmenim Sana memleketin bütün güllerini anlatayım Kuş uçmaz kervan geçmez yollarını Başı dumanlı dağlarını Tahtaya beni kaldır öğretmenim Tut yüreğimden beni İki kere iki dört etmesin bu sefer Bir kez olsun yedi bölgeye ayırmayalım ülkeyi Tahtaya beni kaldır öğretmenim Kırmızıyı maviye çevirmesin turnusol kağıdı Ölçtüklerinde kalbinden daha yüksek çıkmasın Ağrı dağı Tahtaya beni kaldır öğretmenim Mendilimi düzelt Saçımı okşa Yüzüme gülücük kondur Bir kez olsun seni anlatsın ders kitapları Sen yine de bugün tahtaya beni kaldır öğretmenim Elektrikler kesildi çalışamadım demek için
İbrahim Sadri
İbrahim Sadri
Reklam
Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun 😊🤍
Tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım, öğretmenlerin hakettiği itibarı bir gün kazanacağı umuduyla 🙏

24 Kasım Konusuna Benzer öneriler

e
Edebiyat Şiir242 üye · 24 yeni gönderi
Takip
s
Sanat tiyatro1 üye · 5 yeni gönderi
Takip
Bana göre insan yetiştirmek bir sanattır. Ve bu sanatın da iki icracısı vardır biri anneler biri de öğretmenler.. Sanatının farkında olan, temiz zihinleri nakış nakış işleyen ve bu görevi hasretle bekleyen bütün öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutlarım. 💐💐
Reklam