p

Piskoloji

56 üye
Takip
Psikoloji bilimi ve insan davranışlarıyla ilgili paylaşımlar.
Pes Etme Mucizeler Yolda
“Geç kalmadım… erken de değilim. Sadece kendi yolumun tam ortasındayım.
Piskoloji
Her Şey Seninle Başlar
“Hayatta ya tozu dumana katarsın, ya da tozu dumanı yutarsın. Seçim senin!”
Piskoloji
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Etkili İnsan Olmak
Puan vermedi·288 syf.··
2025 48. kitabı
“Bu kitap bana şunu öğretti: Etkili olmak, yüksek sesle konuşmak değil; insanlara değer katmaktır.” John C. Maxwell ve Jim Dornan’ın Etkili İnsan Olmak kitabı, liderlik kavramını sadece yöneticilikten ibaret görmeyip, her insanın çevresine etki eden bir lider olabileceğini anlatıyor.Kitap, etkili olmanın temelinde güven, karakter, tutarlılık ve insanlara değer verme olduğunu vurguluyor.
Piskoloji
Etkili İnsan OlmakJim Dornan · Yakamoz Yayınları · 2020176 okunma
Rezonans Kanunu
Puan vermedi·206 syf.··
2026 3. kitabı
·
100 günde okudu
·
Okunma: 10 Nisan 2026 23:34
“Bu kitap bana şunu öğretti: Hayatımda olup biten her şey, içimde taşıdığım frekansın bir yansımasıymış.” Pierre Franckh’ın Rezonans Kanunu kitabı, düşünce–duygu–inanç üçlüsünün hayatımızı nasıl şekillendirdiğini anlatan güçlü bir kişisel gelişim eseri. Kitap, evrendeki her şeyin enerji frekanslarından oluştuğunu ve “benzerin benzeri çektiğini” vurguluyor. [^1] Okurken kendimi sürekli şu soruyla karşı karşıya buldum:“Gerçekten kim olmak istiyorum?”Bu soru, kitabın merkezinde yer alan temel dönüşüm çağrısı.
Piskoloji
Rezonans KanunuPierre Franckh · Koridor Yayıncılık · 202526,1bin okunma