lokman

lokman
Öğretmen
Lisans
İstanbul
260 okur puanı
Ocak 2017 tarihinde katıldı
“Bir erkeğin erkekliği, annesinin anneliğine bağlıdır” der Freud. Erkek eğer asil bir kadın tarafından büyütülmüşse her kadına asil davranır, net.
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Annenin kirpiklerinden düşen gözyaşı tanesi çocuğun kalbini delen erimiş demir damlasıdır.
Sayfa 247
Hayatta öyle anlar vardır ki insan ne birini sever, ne birinin onu sevmesini ister. Herkesten, her şeyden, hatta kendi varlığından bile bizardır.
Sayfa 242
O unutulmaz, şom gecedeki tek can dostu, her şeyden,her yerden habersiz olarak oyuncaklarının rüyasını gören aziz çocuklarından başka, canlı ışığıyla odanın bir kısmını ve koyu renkli tavanın yarısını hafif aydınlatan raftaki lambaydı.
Sayfa 239
Körlerin penceresine vuran, onlara görme nimetiyle şifa veren ilahi, mucizevi bir ışık gibi sevdiğini karşılayacaktı.
Sayfa 194