ɱeyyite

ɱeyyite
@medreseli__
neden 7/24 neden!..
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!

ɱeyyite

, bir kitap okudu
Puan vermedi·154 syf.·
2026 102. kitabı
Mihail Yuryeviç Lermontov
8.5/10 · 519 okunma
Bak görüyorsun: Daralıyor içim Görüyorsun zavallı hayallerimi!.. Ama istem dışı korkuyorum yine Her şeyi anladın, her şeyi biliyorsun Ve acıyorsun mutlaka! ..Öldürücü bir zehirle kuşatıldı güçsüz aklım ..sanki biri göğsüme bir demirle vuruyordu Ve içim karmakarışık ..Kalkmak istiyordum, fakat Hızla dönüyordu karşımda ne varsa Bağırmak istiyordum, dilim Kurumuş, sessiz devinimsiz, Dönmüyordu ağzımda Ölüyordum. Acı veriyordu. ..Yaşamı azıcık tattım ve ölmem gerekiyor şimdi.
Kıvranan kalbi Uzaktır temiz coşkulara Şimdi onun karşısında Gamlı bir gölgeyle örtülmüştür bütün dünya Ve bu dünyada her şey Sabah aydınlığı da gece karanlığı da Ona ıstırap vermektedir Sadece kimi kez uykulu gecenin Serinliği indiğinde yeryüzüne Düşüp kaldığı olurdu bilinçsizce Ölüyordu sessizce gururla ..Kabalığın kıskanç kölesi olan Korkak ve soğuk insanların Dar çevresinde susarak solmak Yazgın olamaz senin Sahte dostlar gerçek düşmanlar Korkular, boş umutlar Ağır ve gereksiz çabalar arasında!
Kimi bekliyorum, aradığım ne? Yüreğimi böyle daraltan nedir? Beklediğim hiçbir şey yok yaşamdan, Unutmak ve uyumak istiyorum! ..Ah, azarlama sen de farkındasın Günden güne sararıp solduğumun Kötücül bir zehrin kurbanı olduğumun Kurnaz bir ruh anlanılması olanaksız Bir hayal acı çektiriyor bana Boğuluyorum, yok oluyorum