Neslihan

Neslihan
@oidipus_
karşılaştırmalı edebiyat
kocaeli
2002
224 okur puanı
Temmuz 2021 tarihinde katıldı
"Aşk denen şey bazen yürür, bazen uçar; bazen koşar biriyle birlikte; bir başkasıyla ölümcül yürüyüşe çıkar; üçüncüyü buzdan heykele çevirir; dördüncüyü atar alevlerin içine. Birini yaralar; öldürür ötekini. Aynı anda çakıp sönen bir şimşeğe benzer. Geceleyin saklar şafakta zapt edilecek olan kaleyi. Çünkü dayanacak gücü yoktur karşısında."
Sayfa 107 - Cervantes*·Kitabı okudu
Edebiyat
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
"Aşk dünyadaki en tehlikeli, en öldürücü duygudur"
Sayfa 106·Kitabı okudu
Edebiyat
"İnsanlar delidir!"... "Neyi niçin yaptıklarını bilmezler. Beyinlerinde bir diktatör vardır, onları hormonları yönetir ama bunun farkında olmazlar, kendi iradeleriyle davrandıklarını sanırlar."
Sayfa 92·Kitabı okudu
"Kimse kimseyi bilemez. Çünkü herkesin anlattıklarının bir kısmı kurgudur, kiminde daha az, kiminde daha çok."
Sayfa 83·Kitabı okudu
Edebiyat
Hayatta her şeyin bir bedeli vardı.
Sayfa 47·Kitabı okudu
Edebiyat