Gökçen.

Gökçen.
@oyle_iste_
Ziyâdesiyle...
Vârolmak kavgamızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Bize uzanan eller bizi yok etmeden saltanatlarını kuramayacaklarından, hapishanelerin duvarları bir kat daha çıkılacak, sıra sıra sehpalar kurulup ipler yağlanacak! Bizler de hapishanelerde, yağlı iplerde can vererek varolmak kavgamızı sürdüreceğiz. Eğer bu yoku seçmezsek zaten yok olacağız. Hiç olmazsa şerefimizle yok olalım ki mazlum milletler uyansın!
Sayfa 230·Kitabı okudu
Hayat
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Geçmiş, yaşanılan anda değerlidir, ebediyete akan medeniyetler içlerinde hem ölümü hem de yeniliği taşırlar. Kendilerini yenilemeyen medeniyetler fosilleşir, yok olurlar. Biz geçmişimizle övünürüz ama geleceğe dönüğüz. Kendi köklerimizden yenileşmenin yollarını ararız ki dün vâr olduğumuz gibi yarın da vâr olabilelim.
Sayfa 230·Kitabı okudu
Hayat
Milletlere canlılığı kültürleri verir. Kültürler köklerinden beslenerek hayatlarını korurlar. Dünyada ne kadar uygarlık üreten millet varsa insanlık o kadar renkliliğe kavuşur, hayat güzelleşir. Neden benim milletim de canlı milletler arasında yer almasın?.. işte kavgamız bu noktada gün ışığına çıkıyor.
Sayfa 229·Kitabı okudu
Hayat
İnsan alışkanlıklarının esiridir. Esir, muhakemesini kullanamayacağından yaptığını değerlendiremez. Esareti devamlı sürüp gider. Halbuki insan Allah’ın verdiği beyni kullanmanın yollarını aramalıdır.
Sayfa 222·Kitabı okudu
Hayat
İstesek de istemesek de ömür akıp gidiyordu değerlendirmek gerekirdi. İnsan çok önemli bir varlıktı, nefsiyle dünyaya bağlanır, kötülüklere heves eder, ruhuyla sonsuzluğa açılırdı. Önemli olan ona ruhunu duyurmaktı.
Sayfa 220·Kitabı okudu
Hayat