Pervin ÖNAL

Pervin ÖNAL
Grafiker
Lisans
Kocaeli
192 okur puanı
Nisan 2016 tarihinde katıldı
Hissettiğim bir sonraki şey, gölgeye şiddetle çarptığım anda titreyen kemiklerimdi.
Sayfa 344 - İthaki·Kitabı okudu
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
Her nedense aklıma evimin yanındaki yağmur mazgalı geldi. Başınızı mazgala dayadığınızda ve trafiğin sesinin kesilmesini beklediğinizde, şehir kurulurken gömülen ama karanlığın hüküm sürdüğü bir dünyaya mahkum olmasına rağmen akmaya devam eden yeraltı akarsuyunun fısıltısını duyabilirdiniz.
Sayfa 326 - İthaki·Kitabı okudu
Hışımla üst kata çıkıp Emma'nın odasına daldım. Norman Rockwell hapishanede zor günler geçiren insanları resmetseydi içerideki hayal kırıklıklarıyla dolu sahne onun tablolarından fırlamış olabilirdi.
Sayfa 315 - İthaki·Kitabı okudu
O anda balıkların ve yıldızların eksiksiz bir evren oluşturduğunu fark ettim. Kadim ve gizemli bir bütünün uyumlu parçalarıydılar.
Sayfa 275 - İthaki·Kitabı okudu
Gözlerimi kapatmış olsaydım daha karanlık olamazdı. Yıldızsız bir evrende süzülen astronotlar gibiydik.
Sayfa 275 - İthaki·Kitabı okudu