ramazan uzun

Sanrı, kendisiyle savaşılmadığı sürece ayakta kalabilir.Yapılması gereken, insanın içinde bulunduğu tehlikeyi kendi kendine somutlaştıracak gücü bulabilmesidir.Korkulan görüntü, bilinç düzeyine yansıtılmalıdır.Sanrı için yazılı bir tutuklama emri kaleme alınmalı ve bu tutuklama emri her an hazır bulundurulmalıdır. Sonra insan kendini gerçekliği görmeye zorlamalı ve bu gerçeklik içerisinde sanrı bulunup bulunmadığına bakmalıdır.Gerçeklerin dünyasının herhangi bir noktasında sanrıya rastlanıldığında, insan deli olduğunu anlamalı ve iyileşmek için bir uzmana başvurmalıdır.
Sayfa 464 - sel·Kitabı okudu
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Soylu savaş atına yulaf verilir. Safkan bir attır ve iyi çifte atar.Kafesteki aslan, kanlı çiğ etini yer.Neden? Hayvanların kralının kükremesi, gök gürültüsünü andırır da onun için.Dişlerini gıcırdatan gorile, vahşiler genç kadın verirler.Neden? Gorilin her yanı kaslarla kaplıdır, ondan.Yeryüzünde adalet diye adlandırılan, işte budur.
Sayfa 461 - sel·Kitabı okudu
gözyaşları bile, eğer yalnızsa, yeterince haz vermezdi.
Sayfa 441 - sel·Kitabı okudu
Evet, insan düşlerde istediğini yapabilirdi, ama insanın gerçek kişiliği de ancak düşlerde belli olurdu.
Sayfa 427 - sel·Kitabı okudu
'' Kişinin en yakını, yine kendisidir.''
Sayfa 418 - sel·Kitabı okudu