Saliha Kutlu Boylu

Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Heceler gam çeker, cümleler ağlar, Gönlümü kağıda dizdiğim zaman... Solar ümitlerim, karalar bağlar, Kirlenen dünyayı yazdığım zaman... ( Ahmet Günbay Yıldız)
"Bunu hiç unutma evlat ; Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır. Ve bugünkü refahı, devam eden sömürgeciliği; döktüğü kan, akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur." Aliya İzzetbegoviç
Mescid-i Aksay'ı gördüm düşümde Götür müslümana selam diyordu. Dayanamıyorum bu ayrılığa Kucaklasın beni İslam diyordu. Akif İnan
Acı çeken birine tüm dikkatini verebilme kapasitesi, çok ender bulunan ve zor bir şeydir. Neredeyse mucizedir, tam bir mucizedir.
Sayfa 111·Kitabı okudu