9/10
·384 syf.··
2026 14. kitabı
·
3 günde okudu
·
Okunma: 05 Haziran 2026 11:00
Bu yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve bunca zamandır hiç okumamış olduğuma inanamıyorum. Yazım tarzı tam benlikti. Çok güzel konulara değinirken bunu esprili bir anlatımla yapıyordu. Karakterleri de çok sevdim. Simon karakteri üzerinden hikayeyi okumak çok keyifliydi. Simon çok gerçekçi bir karakterdi, ilişkileri de çok gerçekçiydi. Gereksiz dramlar yoktu. Çok safe hissettirdiler. Ayrıca diyaloglar müthişti, yazara gerçekten bayıldım. 1 puanı sadece sanki bazı noktalar eksik kalmış gibi hissettiğim için kestim ama o da benim beklentim ile ilgili bir şey zaten. Onun dışında çok iyiydi.
Star ShippedCat Sebastian · Avon · 20262 okunma
Bile isteye ölümü seçmenin insanın bir ayrıcalığı olduğu söylenir.
Sayfa 71 - Sel·Kitabı okuyor
Alıntı
İnsan zaten yeryüzüne aittir ama yeryüzü de halen ona aittir ve güzel olan da budur.
Sayfa 71 - Sel·Kitabı okuyor
Alıntı
Camus’ye göre saçma bir evrende yaşıyoruz: umut olmaksızın, Tanrı olmaksızın; ama yine de günahın ezici varlığı altında. 
Sayfa 68 - Sel·Kitabı okuyor
Alıntı
Tek başına yaşam manasız, tutarsız görünür gözümüze. Ölümle birlikte hayatlarımızı oluşturan olaylar dizisinin sona erdiririz. Dolayısıyla hayatlarımıza bir anlam katabilmek adına vazgeçeriz kendimizden.
Sayfa 65 - Sel·Kitabı okuyor
Alıntı