…
İkinci bir teori, dilimizin dünyayla ilgili bilgi paylaşımıyla zaman içinde evrildiğini öne sürer, ve elbette en önemli bilgiler, aslan ve bizonlarla değil insanlarla ilgili olanlardır. Bu teoriye göre dilimiz dedikodu yapma aracı olarak evrilmiştir ve Homo sapiens her şeyden önce sosyal bir hayvandır, sosyal işbirliği hayatta kalma ve üreme için kritik öneme sahiptir. Kadın ve erkek bireyler için aslanların ve bizonun yerini bilmek yeterli değildir, asıl önemli olan kabilede kimin kimden nefret ettiğini, kimin kiminle ilişkiye girdiğini, kimin dürüst ve kimin hilebaz olduğunu bilmektir.
📚🔔 Tatil zili çaldı!
Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞
Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Gerçeği sadece Simon Rickiel, Milan Curiç ve ben biliyorum. Bu sırrı mezara götürmekte de kararlıyız.
Ayrılırken, Milan Curiç sadece, “Bir daha birbirimizi görmemeliyiz Louis” dedi. “Dostluğumuz yaralarımızı kanatmaktan başka bir işe yaramaz.” Elimi tuttu, var gücüyle sıktı. Bu değerli adamla el sıkışmak, sakatlık kompleksini sonuna dek yok etti.
(302. sayfaya kadar soluksuz bitirdim :) inanılmaz iyi bir finaldi. Zaten J.C.G olağanüstü bir yazar benim için. Her kitabı bambaşka bir dünya ve ustalık eseri. Ba-yıl-dım!)
Simon adında bir esnaf, keçiyle ilişkiye geçtiği için ölüm cezası alınca, geçirdiği bir kazadan dolayı kadınlarla ilişkiden verim alamadığını ve mastürbasyon yapamadığını öne sürdü. Geriye kalan tek seçeneğinin hayvanlar olduğunu belirtti. Onu inceleyen cerrahlar "normal bir organ"a sahip olsa da normal duyumu hissedemediğini ve sperm üretemediğini teşhis ettiler. Daha sonra, "Simon'un her halükarda işlevsiz kalıp kalmadığını sınamak için" iki fahişe becerilerini sergilediler. Adam sertleşti ama daha fazla ileri gidemedi. Sonunda Simon sağ elini kaybetti ve damgalanıp dövüldü; bu elbette vahşi bir muamele ama yine de diri diri yakılmaktan iyidir.
"Beğenmek için bir şeyi ya da birini derinlemesine tanıman gerekmez, ne kadar tuhaf görünürse görünsün. İster inan ister inanma, bilgi ile sevgi arasında genellikle zayıf bir bağ vardır."