Syd Akk

Ressamın gözdesi İstanbul, ne kadar güzelsin!
Sayfa 92 - YKY·Kitabı okudu
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖

Syd Akk

, bir kitap okudu
10/10
·264 syf.·
2020 4. kitabı
Alexis Gritchenko
10/10 · 3 okunma
Entelektüel kültürün yasaları maddeye ilişkin yasalara benzer: Hiçbir şey yok olmaz, her şey dönüşür. Hayatımızın temel öğeleri uzaklardaki kaynaklar tarafından sulanan derin katmanlarda yatar. Suların hacmi ve mecrası değişmiş, yeni kuvvetler devreye girmiş ama zihniyetimizin özü şu ana kadar değişmeden kalmış ve kalmaya devam etmektedir.
Sayfa 13 - YKY·Kitabı okudu
İçimdeki sanatçı, hayvan gibi yaşayan ve içinde bulundukları andan, ekmek parçasından, tuzdan, her adımda karşılaşılan tehlikelerden başka bir şey düşünmeyen kaba saba insan kalabalığının değirmen taşı altına düşmüş bir buğday tanesi gibiydi.
Sayfa 23 - YKY·Kitabı okudu

Syd Akk

, bir kitap okudu
Puan vermedi·462 syf.·
2020 3. kitabı
Hıfzı Topuz
8.9/10 · 48 okunma