Herkes anlamsız bir koşuşturma içinde. Herkesin bir acelesi var. Nedir yani seni bu kadar önemli kılan ya da uğraşının kime bu kadar yararı var? Bu çaba neden? Bu hengame neden? Bu anlamsız çırpınış neden? Gün sonunda nereye varıyorsun? İstediğin yere mi? Gitmek zorunda olduğun yere mi? Peki giderken hiç acele ediyor musun? Upss pek sanmıyorum acele ettiğini.. ahh dostum insanoğlu ne kadar da anlamsız şeylerin peşinde? Pki ya sen sen neyin peşindesin :(:
😅 upss!
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
upss
KÜÇÜK BİR FİKİR YARDIMINA İHTİYACIM VAR.
Biraz düşündüm de... İnsan her an değişir, öyle değil mi? Yeni bir şeye dokunduğunda, yeni bir şeyi incelediğinde. Ya da bir şey düşündüğünde. Değişir gibi. Çünkü 10 dakika önceki "ben" bunları düşünmemişti. On dakika önceki "benden" bir artım oluyor. Dolayısıyla ben 10 dakika önceki ben'in bir üst versiyonuyum. Dolayısıyla farklı biriyim. Yani; ben kelimesi bir değişkenden mi ibaret? 10 dakika önceki ben'den fazla şey düşünmem beni onun bir üst versiyonu yapar mı? Yapar gibi, bir örnek üzerinden gidelim. Güzel bir pasta yaptığımızı düşünelim. Süslü püslü. Sonra 10 dakika bekleyelim. Üstüne küçük bir elma parçası koyalım. O pasta daha deminki pasta mı; yoksa onun bir üst versiyonu, elmalısı mı? Bence bu ikinci pastayı elmalı pasta diye üstüne 2 lira koyarak satabiliriz. Değerini değiştirebiliriz. Bu da onu aynı pasta yapmaz. Ama sorun şu ki; elmalıyı yapınca diğeri elmasız kayboluyor. Elmasız aslında kaybolmuyor; elmalı ,elmasızı kapsıyor. Upss... Her şey... Birbirine giriyor... Sonuç olarak bunlar farklı pastalar. Peki, ama elmasız elmalının içinde. Yani ortada 1 pasta var. Bunlar aynı pasta oluyor. LÜTFEN YANLIŞIM VARSA EKLEYİN, TIKANMIŞ BULUNMAKTAYIM.
Hepimizin izi bir dizi
Yaralara bak, bu birinin değil birilerinin (ah) İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin Hepimizin izi, bir dizi youtu.be/qOSvop-uPSs
Müzik