Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol

Tijen Seçerli Dürer

Tijen Seçerli DürerAğzımızdaki Haberci yazarı
Yazar
3.0/10
2 Kişi
5
Okunma
0
Beğeni
456
Görüntülenme

Hakkında

Unvan:
Türk Yazar

Okurlar

5 okur okudu.
1 okur okuyor.
4 okur okuyacak.
Reklam

Sözler ve Alıntılar

Tümünü Gör
Hasta, vücudunda veya ruhunda normalin dışında bir durum fark eden, kendisine bir şekilde acı veren ve bu durumdan korkan, telaşlanan insandır. Hekim ise hastalığa tanı koyan ve uygun tıbbi veya cerrahi tedaviyi uygulayan kişidir. Bir hekimin mesleğindeki başarısı, yardım etmek zorunda olduğu hastasını tanımasıyla başlar. Tüm hekimlerin amacı, hastaların bedensel ve ruhsal şifaya kavuşmasına aracı olmaktır.
Sayfa 192
Vücudun kendini iyileştirme kapasitesini en çok zorlayan alanlar dişler, bağırsaklar, bademcikler, jinekolojik alandaki bozukluklar ve 'skar' adını verdiğimiz eski yara izleri veya aşılardan kalan izlerdir.
Sayfa 33
Reklam
Yapılan çalışmalar diş eti hastalığının kalp hastalıkları, kanser, felç, alzheimer, düşük doğum ağırlığı ve gebelikte düşük gibi pek çok hastalıkla ilişkili olduğunu göstermektedir.
Sayfa 45
Henüz kayıt yok

Yorumlar ve İncelemeler

Tümünü Gör
208 syf.
·
Puan vermedi
Bu kitaptan öğrendiğim kalıcı bilgi; tamamlayıcı tıbbın önemidir. Dizi ağrıyan, gözünde bozukluk olan vd. bir çok rahatsızlık şikayetiyle doktora başvuran hastaların iyileşmesi için sadece ağrıyan bölgeye müdahale yapmak sorunu çözmeyebilir. Bir hastalığın sebebi başka bir organdan kaynaklanabilir. Bir anksiyeti iyileştirmek için bağırsak tedavisi gerekiyorsa bir bel ağrısını iyileştirmek için diş tedavisi gerekiyor olabilir. Bu farkındalıkla beraber insan şunu düşünmeye başlıyor: Hastanelerimizde tamamlayıcı tıp metotları kullanılıyor mu? Tamamlayıcı tıp metotlarının kullanıldığı hastaneler var mı? Tamamlayıcı tıp metotları ile tedavi olmak istesem bunun için ne kadar bedel ödemeliyim? Kitap bu sorulara cevap vermiyor malesef.
Ağzımızdaki Haberci
Ağzımızdaki HaberciTijen Seçerli Dürer · Caretta Yayıncılık · 20177 okunma