Yorum

1000Kitap Destek isimli okurun asıl gönderisini gör
Arkadaşlar sabahtan beri yorum yapıyorsunuz. Cevap veriyor mu? Yok. Dün de iyi niyetimizle eksiklikleri söyledik. Cevap alabildik mi? Yok. Bu yaptıkları basına haber verip icraat yapıyoruz, halkı dinliyoruz diyerek tribünlere oynayan siyasilerden farksız. Yaptıkları kabul edilmez ama uğraşmaya da değmez. Ne olursa olsun okuma oranımı arttıran bu siteye aynı şekilde devam etmeye çalışacağım. Bilinçli olarak gözümü bu mevzulara da kapatıyorum. Kendimizi yormayalım diye düşünüyorum. Çözüm olacağını sanmıyorum. Herkese iyi okumalar dilerim.
İyi de bundan sanane. Senin de işin gücün yok böyle politik antin kuntin yorum yapıyorsun. Biz bi sus artık diyor muyuz? Evet dedim şu an.
Volkan Öge geliyor, Volkan Öge gidiyor, Herkes ona bakıyor, O da selam veriyor, Yemek yedikten sonra kahvesini içiyor, Bahşiş bırakmayı da asla ihmal etmiyor, Volkan Öge bakıyor, Volkan Öge uyuyor, Asansöre biniyor, Asansörden iniyor, Çıkıp yüksek yerlere halka selam veriyor, Tuvaleti bitince ellerini yıkıyor, Vokan Öge Volgan Öge Volkan Öge Hey Hey Volkan Öge Volkan Öge Volkan Öge Ö Ö Volkan Öge koşuyor, Volkan Öge düşüyor, Bozuntuya vermiyor, Hemen toparlanıyor Hedefleri her zaman on ikiden vuruyor, Gece gündüz demiyor sürekli maç yapıyor, Gece gündüz demiyor sürekli saç tarıyor, Gece gündüz demiyor sürekli köfte yiyor.
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.