Hesap onayı nedir? Nasıl alınır?
Hesap onayı ya da bilinen ismiyle 'kırmızı tik’ 1000Kitap'ta bazı okurların isimlerinin yanında kırmızı bir onay simgesinin gözükmesidir. Örnek için bkz 1000Kitap1000Kitap hesabı 1️⃣ Onay almış hesapların diğer hesaplardan bir farkı var mıdır? 👉 Onay işleminin tek etkisi, sadece ismin yanındaki kırmızı simgedir. 1000Kitap kullanımı üzerinde herhangi bir etkisi yoktur. 👉 Hesap onayı 1000Kitap’ın bu hesabı onayladığını ve hesabın hareketlerinden sorumlu olduğunu göstermez. 2️⃣ Hangi hesaplar onaylanır? Hesapların onay sürecinde temelde şu kriterleri göz önüne alıyoruz: 👉 Okurun gerçek isim ve soyismini kullanması 👉 Okurun 1000Kitap'ta kayda değer bir popülerliğinin olması 👉 Okurun daha önce hakaret, küfür, nefret, spam ve benzeri durumlardan dolayı yayından kaldırılmış bir paylaşımının olmaması 👉 Okurun 1000Kitap dışındaki bir sosyal mecrada da popüler ya da onaylı bir hesaba sahip olması ❗Yazar, çevirmen, yayınevi, kitap sitesi ve benzeri kurumsal ya da içerik üreticilerinin hesapları onaylanırken yukarıdaki bazı kriterler göz ardı edilebilir. ❗Bir hesabın bütün kriterleri karşılaması, doğrudan onay olmasını sağlamayabilir. Çünkü her başvuru özel olarak incelenmektedir. 3️⃣ Hesap onayı kaybedilebilir mi? 👉 Onaylanan hesabın bir süre sonra yukarıdaki kriterleri karşılamamaya başlamasından dolayı kendiliğinden hesap onayı kaldırılabilir. 4️⃣ Hesabımın yukarıdaki şartları taşıdığını düşünüyorum, nasıl başvurabilirim? 👉 hesap-onayi@1000kitap.com e-posta adresine bir e-posta yazarak başvurabilirsiniz. Başvuru e-postasında 1000Kitap’taki kullanıcı adınızı ve hesabınızın neden onaylanması gerektiğini detaylı olarak yazmanızı rica ederiz. Hesabınız onaylandığında 1000Kitap Destek1000Kitap Destek hesabından buna dair bir özel mesaj alırsınız. 5️⃣ Hesap onaylama işlemi ücretli midir? 👉 Hayır, tamamen ücretsizdir. Yukarıdaki kriterleri karşılamanız durumunda hesabınız ücretsiz bir şekilde onay alır. İyi okumalar dileriz. ❤️
··2 alıntı·
2.205 Gösterim
Minareyi çalıp kılıfını uydurmuşsunuz, keşke dürüst olsaydınız.. Neyse ki insanların aklıyla dalga geçen bir tek siz değilsiniz ülkede de göze batmıyor :D
Espriyle oksitledim :D
1000Kitap Destek1000Kitap Destek ilk defa yorum yapıyorum, umarım yorumum dikkate alınır. Lütfen eski haline getirin, yeminle soğudum. Hiç alıntı paylaşasım gelmiyor. Beğeni yapmak için en az 5, 6 kez basmak gerekiyor, o da beni çileden çıkarıyor.
Her 1k okuru eşittir ama bazıları daha eşittir. - 1k Okurlar Çiftliği
Arkadaşlar yorumlarım sağlam beğeni almış kendimi çok popüler hissediyorum. Kanalıma abone olmayı unutmayın fakat sorun şu ki kanalım yok. Tiksizler partisi genel başkanlığına adayım hedef 2023.
Ha tiktir ! Eski güzel günleri özlemekten hep. Böyle tike böyle tiksizlik iyidir tiklemiyorum.
Yaptığınız işten yani kendinizden emin olsaydınız 200 takipçili destek hesabından paylaşmak yerine 13 bin takipçili resmi hesabınızdan paylaşırdınız bu iletiyi.. Böylesi daha onurlu bir davranış olurdu.. 1000Kitap1000Kitap
Füzelerimiz stoklarla sınırlıdır sağolunuz :)
Diğer sosyal medyadaki saçmalıklardan kaçıp böyle kitaplar üzerine kurulu olan ( en azından bir süre öncesine kadar böyleydi ) bir kitap sitesi , uygulamasına gelen insanlar için bu TİK özelliğinin ne kıymeti olabilir ki ? Popülerlik kelimesi bile yeterince itici gelirken bunun üzerine bir ileti yazarak özellik getirmek nasıl bir gereksiz olaydır farkında mısınız ? Burada bulunmasının merkezine kitapları alan her okur buna karşı çıkmalıdır..
Doğru bildiğimizi söyleriz fark etmez engel falan.
"Hangi hesaplar onaylanır?" 👉 Okur 1000kitapta popüler olmalı ki, niteliğe değil niceliğe verdiğimiz önem belli olsun. 👉 Hakaret, küfür, nefret, spam ve benzeri durumlardan paylaşımı kaldırıldıysa hiç olmaz. Sonuçta burasının bir düzeni var ne de olsa! Ha neye göre hakaret neye göre spam diye kaldırıldığı çok önemli değil ya, ona biz karar veririz. Siz popülaritenize bakın... 👉 Yazar isen eğer, bu kriterler de önemli değil. Direkt kırmızı tikin cepte. Yazar olmakta ne var, yap bir çay edebiyatı iki güzel özlü söz, birkaç da facebook sözleri ekle tamamdır. Bak bu kadar kolay kırmızı tiki almak :) 👉 Ha ama diyelim ki bütün kriterleri karşılıyorsun. Canımız istemiyorsa vermeyiz kardeşim kırmızı tiki! Benim dinimden değilsin, yok sana tik. Benim ideolojimden değilsin, sana da yok. Bak şu kitaptan şöyle bir alıntı yapmışsın, sana da naş. Tik bizim değil mi, vermiyorum :) 👉 Diğer mecralarda da popüler olmalısın. E biz reklamımızı kime yaptıracağız? Reklam için seçtiğimiz askerlerimizsiniz siz bizim. 1 milyon yetmeeez, daha fazlaa nicelikk, daha fazla!!! Tik gibi saçma şeylerde değilim ancak bu ve buna benzer yazsaydınız keşke, daha samimi olurdu sayın 1k "destek" (!) ekibi :))