Yorum

Osman Y. isimli okurun asıl gönderisini gör
Erhan abim evde mi :) Önyargılar kırılmak için var :)
Adamın yazar tarafı da mı varmış, o kadar çok yönü var ki, unuttuk o dediğin tarafını.
İşte mesele kazı yapıp ortaya çıkarmak rahatlık yok öyle :)
De işte bu incelemeye göre değmeyeceğini düşünüyorum o kazma işine, standart kişisel gelişim kitaplarındaki kalıplardan bir farkı yok gibi.
Etme abi ya standart gelişimcilerin canı cehenneme.. Hayatın kendisi bu , eski adamlardan ne de olsa sevelim sevmeyelim ama tecrübe tarafı var.
O standart gelişim kitaplarında da var ama o tecrübe şeylerinden- zaten sorun da da o - başka bir şey yok. Eski olan her şey iyidir görüşüne katılmadım ben oldum olası-Reader's Digest var yaklaşık 60 yıldır yayınlanan. İçine bakarsan hep böyle şeyler, eminim bu kitabın içinde de yazarın kendisine ait orijinal çok az şey vardır. İngilizce gazete dergilerden çevirdiği şeyler dışında. O kuyu şeyi mesela, tam internette dolaşan şeyler gibi. Bunların da kaynağı bahsettiğim o dergi. Neyse daha fazla girmeyeyim, sinirlendirmeyeyim seni.
Canın sağ olsun ya sinirlenecek bir şey yok :) Senden kıymetli değil Hıncal tanımam etmem :)
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.