Yorum

Homeless isimli okurun asıl gönderisini gör
Bu soruyu ortaokulda sürekli sorup dururlar, kader ve kaza kelimelerinin anlamlarını öğrenebilmemiz için. Bu kaderdir. Yani Allah senin neyi seçeceğini (iyiyi veya kötüyü, doğruyu ya da yanlışı gibi. Yani her şeyi.) bilir. Senin neyi seçeceğin önceden biliniyor yani Allah tarafından. Ama bilmesi, senin neyi seçtiğini etkilemiyor ya da değiştirmiyor.
Ama nasıl? :/ bilinen bir kaderin yönünü nasıl değiştirebilirim? Mantık bunu kabul etmiyor. Belki de tercihlerim beni yazılı olan, bilinen kadere sürüklüyordur. Var olan kader ile tercihlerim beni önceden belirlenmiş olana itiyor belki de.
İletinizi incelerken bu iletiyi gördüm. 1 gün sonra yazmışsınız ben de geri dönmemişim. Şuan fark ettim. Verilen cevapları okumadım ama tatmin oldunuz mu cevaplardan?
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.