Oooo gülen papatyam benden fantastik ister de ben ondan bu bilgiyi esirger miyim? Haddime değil. Nasıl bir şey istediğine göre çeşitli öneriler verebilirim.
^^ Yukarıda bahsi geçen kitap biraz klasik, biraz feminist ve tarihi kurgu içeren bir fantastik.
Dördüncü Kanat güzel bir romantik-fantastik. Kendine ait bir evreni var. Güzel bir kurgu. Entrika, aksiyon ve romantizm + ejderhalar var. Tadından yenmez.
Güz Alacakaranlığı Ejderhaları kült bir eser eski bir kurgu ve klasik bir tadı var. Tarihi kurgu ve macera karışımı. Tavsiye edilir.
Majestelerinin Ejderhası da tarihi kurgu ama burada Osmanlı, Fransa, İngiltere gibi ülkeler de var. Havacılık, ejderhalarla yapılıyor gibi. Yani savaş kısmı :) Ben beğenmiştim.
Güllerin Yıkımı yetişkin fantastik tarzında. Yine kendi evreni var. Kanatları koparılmış bir ejderha ve iyileştirme becerileri olduğuna inandığım savaşçı bir kızımız arasında geçiyor. Fena sayılmaz