İnsanlık Tarihi Birinci Kısım İnsan Uygarlığı Kökenler ve Tekamül

Ramtha

İnsanlık Tarihi Birinci Kısım İnsan Uygarlığı Kökenler ve Tekamül Gönderileri

İnsanlık Tarihi Birinci Kısım İnsan Uygarlığı Kökenler ve Tekamül kitaplarını, İnsanlık Tarihi Birinci Kısım İnsan Uygarlığı Kökenler ve Tekamül sözleri ve alıntılarını, İnsanlık Tarihi Birinci Kısım İnsan Uygarlığı Kökenler ve Tekamül yazarlarını, İnsanlık Tarihi Birinci Kısım İnsan Uygarlığı Kökenler ve Tekamül yorumları ve incelemelerini 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
Ramtha, Yaratılış kitabının insan ırkından sorumlu olan tanrısının, geleneksel olarak betimlendiği gibi, bir erkek değil, Afrika, Mezopotamya ve Hindistan‘da kurulan ve yeni insan türü için uygun bir DNA’nın geliştirildiği bilimsel laboratuarlardan sorumlu olan Ninhursag adlı bir kadın bilimci olduğunu; onun Anu soyundan gelen, Enlil ve Enki’in ablaları olan bir tanrıça olduğunu belirtir. O, kendi genetik malzemesini dünyanın insan türünün genetik malzemesi ile birleştirerek, daha sonra Kro-Magnon olarak bilinen türe doğru evrimleşen insan türünü yarattı. Kadim Sümer metinlerinde ondan Ana olarak da söz edilmesi bir rastlantı değildir. O, bu dünyadaki insan türünün ilk Anası’dır.
Sayfa 180 - AkaşaKitabı okudu
Sizin zihniniz insan beyninde holografik düşünce yaratan bilinç ve enerjinin bir yan ürünüdür. Bunun nedeni şudur: enerjiyi yaşama dönüştüren şey, gözlemci denen holografik düşüncedir.
Sayfa 120 - AkaşaKitabı okudu
Reklam
Öyleyse büyük patlamaya ne neden olmuştur? Siz onun bir sonucusunuz, ama önce ne vardı? Sadece, sonsuz bir uzay vardı. Sizin zihninizin sonsuzluğu düşünebilmesi çok zordur, o yüzden bunu başka türlü ifade edeceğim. Büyük patlamadan önce, Olan ya da Tanrı denen düşünce özü her şeydi. O, hızla her şey olabilme kapasitesine sahip olan bir
Sayfa 80 - AkaşaKitabı okudu
Böylece, başlangıçta, hepiniz kişisel bilincin bir ışık patlaması olduğunuzda, kaba maddeye ya da bedensel maddeye doğru bir yolculuğa başladınız. Titreşimde ve bilinçte yedi kat aşağı düştünüz. Şimdi tekamül yolculuğunun başlangıcında bulunuyordunuz. Ve sizin işiniz, ölümsüz Ben’in, Tanrı’nın tüm potansiyellerini tezahür ettirip bilinçli farkındalığı çıkarmak, onun ayna yansıması olan kişisel benlikle, bilinmeyeni bilinir kılmaktı. Bu, Öz’ün ve ruhun tekamül yolculuğudur.
Sayfa 79 - AkaşaKitabı okudu
Tanrı, biz düşünürlere verilen kaba biri yanıttır; aslında o bize ‘düşünmeyeceksin!’ diyen kaba bir yasaktır. Nietzsche
Sayfa 74 - AkaşaKitabı okudu
Tanrı insanın neyi seçeceğini zaten biliyorsa özgür irade nasıl olabilir?
Sayfa 73 - AkaşaKitabı okudu
Reklam
47 öğeden 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.