Bahar Korkmaz

Bahar Korkmaz
@1000KitapBahar
Insan, bazı gerçekleri çok kolay kabul edemiyor.
Sayfa 120·Kitabı okudu
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Oysa aşk! Aşk her şeydir! Aşk, bir genç kız için en değerli elmasla bile ölçülemeyecek değerde bir servettir. Aşk için her şeyini veren, ölümü bile göze alanlar var. Senin aşkının değeri yok mu? Sen, ruhunla ve bedeninle, tepeden tırnağa kadar satılıksın. Sana sahip olabilmek için, sevgini aramaya gerek bile yok. Senin için sevgisiz de her şey olanaklı olabilir. Bir genç kızın bu durumda olması en aşağılık, en çirkin yaşam oyunudur.
Sayfa 112·Kitabı okudu
Bir insan, başkasını kınamadan önce, yaşamın ne olduğunu bilmelidir.
Sayfa 111·Kitabı okudu
Hele bazı kadınlar vardır ki, kocalarını ne kadar çok severlerse sevsinler, yine de kavga çıkarmaya bayılırlar. Daha önceden böyle birini tanıyordum. "Seni çok sevdiğim için sana eziyet ediyorum. Sakın aklına başka bir şey gelmesin, sevildiğini ve değerini bil" derdi. Aşkın insana böyle şeyler yaptırdığını, insanın sevdiğini üzmekten hoşlandığını biliyor muydun?
Sayfa 109·Kitabı okudu
Sevginin bulunmadığı yerde, inan, akılda olmaz! Arama hiç!
Sayfa 108·Kitabı okudu