Sümeyye Uca

Diyorlar ki, kusurlarınıza rağmen, ben iyiyim, deyin. Olumlu düşüncelere sahip olun ve dünyaya kahredeceğinize, ben de başaranlar gibi yapabilirim, diye düşünün.
Sayfa 69·Kitabı okudu
İnsan ve Hayat
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Aslında ben yaşamıyorum, ben hayatın dışında duruyorum. Oysa başkaları yaşıyor, başkaları hayatın ne olduğunu biliyor; sen bunu bilmiyorsun; çünkü sen ordan oraya sürükleniyorsun.
Sayfa 65·Kitabı okudu
İnsan ve Hayat
Tolstoy
Erken ölme, insanın uykusuna kanmadan uyandırılmasıdır. İhtiyar ölme, insanın uykusuna kanması, ama hafif uyuyup kendi kendine uyanmasıdır. Kendini öldürme bir kabustur, uykuda olduğunu hatırlamakla ondan kurtulursun, uyurken kendini zorlar, uyanırsın.
Sayfa 19·Kitabı okudu
İnsan ve Hayat

Sümeyye Uca

, bir kitap okudu
Puan vermedi·176 syf.·
5 günde okudu
·
Okunma: 27 Ocak 2026 16:12
·
2026 4. kitabı
Falih Rıfkı Atay
8.5/10 · 14,9bin okunma
Mustafa Kemal, Kurtuluş Harbi’ni bırakmak fikrinde asla bulunmadı: Vatan adamı olduğu için ! İşte size bütün kitabın özü: İlim ve vatan adamı olunuz.
Sayfa 119·Kitabı okudu
Tarih