Fark etmez

Fark etmez
@Atmosphere
Bu ben değilim
Gözlerimi kapattım. Ağzımda sigara. Bir mucize istedim. Bir tane. Ya şimdi ya hiç!... Ve gözlerimi tekrar açarken içime çektiğim nefeste nikotin de vardı.
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Dünya boşuna dönüyordu. Kaza yapıp ters dönmüş bir arabanın boşa dönen lastiği gibi!
Ama orada da, saat cok fazla iyi işliyordu. Bizim gibi geri kalan bir yelkovan ile akrebi derhal bulur ve o meshur federal hapishanelerinde yüzlerce yıl yatmak üzere yollarlardı.
Ve artık insanlık bir karar vermeli. Ya cenazelerde ağlamayacak ölülerine, ya da üstüne basmayacak, sevdiklerinin cesetlerinin beslediği toprağın!
Attığım her adımda bugüne jadar içine gömülmüş ve karışmış milyarlarca yaratığı düşünüyorum. Ölümün üstünde yürümeyi sevmiyorum. Ve dünya aklıma sadece bunu getiriyor, içine gömdüğü milyarlarca ölüyle.