ArZuM

ArZuM
@Book1000Kitap
İçte neyse, dışta o, Üstte neyse, altta o

ArZuM

, bir kitap okudu
Puan vermedi·436 syf.·
2022 48. kitabı
Ahmet Ümit
8.6/10 · 39,8bin okunma
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Dünyayı hic böyle hayal etmemiştik biz... Daha çoktuk, dünyanın az olduğu zamanlarda. Filme gitmezdik ki, biz hayal seyrederdik!... Haydar Ergülen
“Venüs... Onun adı Venüs. O güzelliğin temsilcisidir. Biz ne sadece aklın, ne de sadece büyülerin ardından gideceğiz, biz güzelliğin peşinden gideceğiz. Çünkü akıl ve büyü, güzelliğin hizmetinde olduğu sürece anlamlıdır. Ve bu yol bizi yeryüzünün en güzel ülkesine, Olmayan Ülke’ye götürecek. Canlılarin birbirine saygı duyduğu, birbirlerini yok etmeden birlikte yaşamayı seçtiği, hoşgörü ve barış ülkesine...”
Üzücü de olsa gerçek bu. İnsanoğlu iyi değil. Belki kötü de değil. İkisinin ortası bir şey. Bazen iyi bazen kötü. Çoğu zaman kötü. Bencillik mayasında var. Eğitilirse yalnızca kendi çıkarlarını değil, birlikte yaşadığı insanların, hatta öteki canlıların haklarını da gözetebilen bir yaratık haline gelebilir. Çünkü böyle insanlar var.