Buket

Buket
@Buket100
Deliler, aşıklar bir de şairlerin hayal gücüne akıl sır ermez.
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖

Buket

, bir kitap okudu
8/10
·120 syf.·
2020 22. kitabı
William Shakespeare
7.5/10 · 22,9bin okunma
Çaresi olmayan hastalıkta acılar sona erer, İyileşme umuduyla duyulan acı beterini görüp diner. Yas tutmak gelmiş geçmiş yaramazlıklara, Yol açar kısa yoldan yeni mutsuzluklara. Kader alıp götürse elde tutamadığımızı Soğukkanlılık alaya alır kaderin zararını. Soyulduğuna gülen hırsızdan bir şey çalar Boş yere kederlenen, kendi kendini soyar.

Buket

, bir kitap okudu
10/10
·160 syf.·
29 saatte okudu
·
2020 21. kitabı
William Shakespeare
8.2/10 · 26,8bin okunma
Ben, öteki dünyada olup bitenler hakkında pek az şey bildiğim halde, bir şey bildiğime inanmıyorum; fakat, tanrı olsun insan olsun, belki, kendinden daha iyi olanlara haksızlık ve başkaldırının bir kötülük, bir namussuzluk olduğunu biliyorum, ben kötülük olduğunu iyice bildiğim şeylerden korkarım, ama iyilik olmadığını kestiremediğim şeylerden ne korkar ne de sakınırım.