Vehbi EKİNCİ

Vehbi EKİNCİ
@By___x
Bilgi ne garip bir şeydi. Şişede hapsedilmiş bir cin gibi yıllarca duruyor, senin gelip kapağını açacağın günü bekliyordu.
Sayfa 213·Kitabı okudu
Reklam
Toplum olarak, sessiz bir sözleşmeyle susma kararı alınmış, yaşananlar genç kuşaklara aktarilmamisti. Bu iyi miydi, kötü müydü bilemiyorum. Hiç kimseye düşman olmadan yetistirilmistik. Bu işin iyi tarafiydi ama bir de geçmişimiz konusundaki korkunç cehaletimiz vardı.
Sayfa 182·Kitabı okudu
+Aramızdaki temel fark ne, biliyor musun? Sen insanlara baktığın zaman üniformalar, bayraklar ve din görüyorsun! - Peki, sen ne görüyorsun bakalım? + İnsan, sadece insan. Seven, acı çeken, acıkan, üşüyen, korkan bir insan.
Sayfa 153·Kitabı okudu
Olmayacak duaya amin deme duygusunu yaşıyorum sürekli.
Sayfa 13·Kitabı okudu
Hava kötü dediğimde sadece havadan söz etmediğimi anlamak bu kadar zor mu? İllede ben bu hayattan bıktım,türünde sözler mi etmeliyim?
Sayfa 13·Kitabı okudu
Reklam