Kafamda bir çok soru işareti bırakan bir kitap oldu. Eksikleri, çok abartılı yanları olsa da okunası bir kitap. Emeğe saygım olduğu için çok eleştirmek istemem fakat daha anlaşılır olabilirmişti.
Yaşamadığı için ölmeyi beceremeyen, Küçük aptal balık... En fazla yirmi dakikadır hayatımda olan biri için, fazla vurmamış mıydı sözleri ile beni on ikimden?
Şu çok önemli, gurur duyarak okuduğum bir kitap oldu. Kitabın yazarı İpek hanımefendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Biyografi yazılacaksa ve bu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün eşi Latife hanımefendi olacaksa, böyle mükemmel yazılır.
Latife hanımefendinin, görüşlerine, duruşuna, sevgisine sadık kalmasına çok büyük saygı duydum. Birkaç yerde gözlerimden yaş süzüldü, içimden birşeyler koptu sanki.
Bazı kitapların bitmesini asla istemiyorum. Bu kitap onların en başında yer aldı.
Latife Hanımİpek Çalışlar · Doğan Kitap · 20061,843 okunma