Büşra Yılmaz
"Yanmış kibrit çöplerini âdeti olduğu gibi mumların altına koyup üzerlerine erimiş mum döktü. Sanki yanan kibrit çöpleri bizdik, mum dipleri de mezarımız... Kibrit çöpü mezarlığı, bizim gibi kırık ve kaybedenler için ne güzel bir benzetmeydi... Yana yana yaşa, yanarak öl ve öldükten sonra da yanmaya devam et. Yanmak tüm varoluşunu tanımlıyormuş gibi..." Geçmişindeki acıların küllerinden doğmuş, zeki bir dolandırıcı... Arı kovanına giren kelebek. Yaşamadığı için ölmeyi bile beceremeyen, hayata küskün bir kız... Sudan korkan balık. Tanrı'nın birbirlerinde çare bulmaları için bir araya getirdiği iki kişi. Peki ya, bir gün ömrü olan bir kelebek yarına aşık olursa ne olacak? (Tanıtım Bülteninden)
Tahmini Okuma Süresi: 12 sa. 1 dk.Sayfa Sayısı: 424Basım Tarihi: Ocak 2020İlk Yayın Tarihi: Haziran 2016Yayınevi: Epsilon Yayınları
ISBN: 9786051731438Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

424 syf.
1/10 puan verdi
Birileri bu kitabı okumadan önce söyleyeceğim birkaç cümle var! Kitabı okuduğum için sorumluluk duygusuyla yazıyorum tüm bunları. Bir lisede rehber öğretmen olarak görev yapıyorum ve öğrencilerimin çoğunun elinde bu ve bu tarz wattpad kitaplar var. Her ne kadar onları iyi edebiyatla tanıştırmaya çalışsam da okuma oranı çok düşük olduğu için bu
Ölüme Fısıldayan AdamBüşra Yılmaz · Epsilon Yayınları · 202013,7bin okunma
424 syf.
8/10 puan verdi
Çok beğendiğim bir kitaptı. Özellikle sonlara doğru çok daha beğenmeye başladım çünkü başlarda kız fazlasıyla yüzsüz ve gurursuzdu. Sürekli Özgür'ü övüyor, övüyor ve övüyordu.. Sonlara doğru gerçekten okumaya devam etmek istediğim, merak ettiğim türdendi. Ama sonu cidden beni benden aldı. Sanırım en çok duygulandığım yer "Galiba yalan söyledim." dediği yerdi. Okuyun derim.
Ölüme Fısıldayan AdamBüşra Yılmaz · Epsilon Yayınları · 202013,7bin okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.