M. Damla Demirel

M. Damla Demirel

, bir kitap okudu
Puan vermedi·159 syf.·
6 saatte okudu
·
2022 12. kitabı
Reşat Nuri Güntekin
8.9/10 · 51,6bin okunma
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Zehra birkaç gün sonra Anadolu'daki mektebe döndü. Genç muallimenin artık hiçbir eksiği kalmamıştı. Acımayı öğrenmişti. BİTTİ
Sayfa 159·Kitabı okudu
Edebiyat
"Cevdetten beş on kuruş istemek mümkündü ama içimden gelmedi! Ondan alacağımı almıştım. Biraz evvel bana "Vah Mürşit, vah..." diye acıması tasavvur edemediğim sadakaların en muhteşemi ve ulvisiydi..."
Sayfa 157 - Mürşit·Kitabı okudu
Edebiyat
İstinat noktaları yavaş yavaş aşınan, sonra günün birinde en ehemmiyetsiz bir sarsıntı ile birdenbire göçen binalara benzedim.
Sayfa 128·Kitabı okudu
Edebiyat
Evet, dibi görünmeyen kuyulara atılan taş nasıl çıkardığı sesle onların derinliğini gösterirse başkalarının elemi de bizim yüreklerimize düştüğü zaman çıkardığı sesle bize kendimizi, insanlığımızın derecesini öğretir.
Sayfa 14·Kitabı okudu
Edebiyat