Deniz Ofluoğlu

Deniz Ofluoğlu
@Deniz6100
Bilgenin aklından bu masaldan geriye,sadece kendi ağlaması kalmıştı albayım.Oysa Hikmet ağlayamıyordu.Oysa,Bilge gibi ağlayabilseydi,açılırdı.Ağlayamadığı için kapanmıştı içine, kapanmıştı,gecekonduya kapanmıştı.
Sayfa 457·Kitabı okuyor
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
İşte benim dramım albayım! Zaman her şeyi bozuyor albayım.Ona kendimi göstermek istedim ve sonra da acıklı gorüntümü örtmek için meseleyi gürültüye getirmeğe çalıştım.
Sayfa 390·Kitabı okuyor
"Ben bu akşam öleceğim,"diye karşılık verirler.Hüsamettin Beye döndü: "Benim oyunlarda ancak 'ölüm',sonunda biraz ilgi uyandırabiliyor seyircilerde albayım"
Sayfa 307·Kitabı okuyor
İhtiyar damarlarımdaki yorgun kan,bu aşka isyan ediyor albayım;her an nefes nefese yaşamaya bünyem dayanmıyor
Sayfa 258·Kitabı okuyor
Yetişemiyorum.Her tarafa koşuyorum.Ben göğüslemeden,ipleri kaldırıyorlar.Neden bu yarışlara kalktın evladım? Şimdi inişe geçiyoruz albayım.Hayır.Hava boşluğuymuş.Atlattık albayım.Kameralar çalışıyor.ÖLÜM ne zaman sahneye çıkacak?
Sayfa 146·Kitabı okuyor