ESRA AKBEBEK

ESRA AKBEBEK
@ESRA1621
3 okur puanı
Ocak 2025 tarihinde katıldı
HAVİYE ÜZDÜ BENİ
10/10
·144 syf.··
2026 2. kitabı
“Haviye”… Bir kitap değil, insanın içine dokunan bir yüzleşme. Okurken yalnızca bir hikâyeye eşlik etmiyorsunuz; kendi içinize doğru derin bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Yazar, kelimeleriyle öyle bir dünya kurmuş ki her satırda biraz daha içine çekiliyorsunuz. Sevgisizlik, ihmal, kırılmışlık… En çok da insanın içinde büyüyen o sessiz çığlık anlatılıyor. Ve o çığlık, sayfalar ilerledikçe sizin de içinizde yankı buluyor. Haviye, duyguları süslemeden, olduğu gibi anlatıyor. Bu yüzden etkisi daha gerçek, daha sarsıcı. Okurken “bu yalnızca bir karakterin hikâyesi” diyemiyorsunuz… Bir noktadan sonra o hikâyenin içinde kendinizi görüyorsunuz. Okunup kenara bırakılan bir kitap değil. Bittikten sonra etkisi devam eden bir iz gibi kalıyor. Haviye, kalpte yer açan ve kolay kolay silinmeyen bir eser.
1000Kitap
HaviyeEsin Avcı Urgizer · Kalemşor Yayınları · 20264 okunma
Reklam
DENEME TÜRÜNDE İYİ
9/10
·115 syf.··
2026 1. kitabı
Kitap deneme türünde bir kitap ve Esin Avcı Urgizer'in ilk kitabıymış. Bence iyiydi. Bu tür sevenler için faydalı buldum. Birde oğluna hitaben yazmış oda çok hoşuma gitti.
Farkına VarmakEsin Avcı Urgizer · Cinius Yayınları · 20172 okunma
Keyifli
9/10
·171 syf.··
2025 1. kitabı
Kitap gayet keyif verdi. Beklentimi karşıladı. Evet basit bir dil kullanılmış ama ağır dilde belli bir saatten sonra insanı acayip sıkıyor. Bence böylesi daha güzel. Esprili bir anlatım var. Çoğu yerde çok güldüm. Bir çırpıda okunabilir. Ben sevdim. Gelelim konusuna. Genç bir kızın babası öldükten sonra annesi ile olan yaşam hikayesi denilebilir. İnşallah sizde seversiniz.
1000Kitap
Yüreğimin Ece'siEsin Avcı Urgizer · Cinius · 20182 okunma