Ayşe Naz Demirbaş

Ayşe Naz Demirbaş
@Ecaeris__
1 Ağustos 2003
8 okur puanı
Ağustos 2020 tarihinde katıldı
Ne kadın eski kadındı ne de adam eski adam... Ama tıpkı ayaklarının dibindeki bu kara hayaletler gibi kendilerini bulmak için boş yere didiniyor, cansız ve güçsüz çabalarla kendilerinden kaçıp, kendilerini yakalamaya çalışıyorlardı.
Sayfa 52·Kitabı okudu
Reklam
Şiirde -yalnızca şiirde bile olsa- "özlem" ve -başka dilde ve başkaları için söylenmiş bile olsa- "aşk" deyişini duydu, o sesten, onun sesinden bunları duymak sarhoş ediciydi.
Sayfa 51·Kitabı okudu
Dans le vieux parc solitaire et glacé Deux spectres cherchent le passé Issız eski parkta karlar içinde, Arıyor geçmişi iki gölge
Sayfa 51·Kitabı okudu
Seninle yaşadığım hiçbir şeyi unutmadım.
Sayfa 49·Kitabı okudu
Hayır, sakın bir şey düşünme şimdi, hiçbir şey isteme, arzulama, böylece kal, düş görür gibi belirsize doğru bırak kendini, yabancı bir selle sürüklen, birbirinize dokunamadan ama yine de birbirinizi hissederek, birbirinizi arzulayarak ama ulaşamadan, yazgıya doğru salınarak ama sonra dönüp kendi kaderine boyun eğerek. Böylece kal yalnızca, bu bitmeyen alacakaranlıkta, saatlerce, sonsuza kadar, düşlerle sarıp sarmalanarak.
Sayfa 41·Kitabı okudu
Reklam