Okumayı unutmuş hukukçu

Okumayı unutmuş hukukçu
@Elanur__
Eskiden okumayı çok seven fakat pandemi, üniversite sınavı ve üniversiteye başlama süreciyle okumayı unutmuş olan bir hukukçu.
Doğanın anası da, mezarı da topraktır, Doğduğu rahimdir doğanın gömüldüğü yer; Doğurduğu birinden bambaşka çocuklarını Bağrına basıp emzirir onları; Çoğunun birçok yararlı özelliği vardır, Yararsızı yoktur, ama her biri ötekinden başkadır.
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Demek yaşamak istediğim tek yer olan o hafızadan şimdiden silindim! Nasıl olur? Şimdiden baba değilim!
Puan vermedi·136 syf.·
4 günde okudu
·
2019 16. kitabı
Victor Hugo
8/10 · 152,7bin okunma
Hayal gücüm hep bir şenliğin coşkusu içindeydi ;istediğimi düşünebilmekte özgürdüm . Şimdi tutsağım. Bedenim bir zindanda demirlerine bağlı; zihnim korkunç, kanlı, karşı konulmaz bir düşüncenin esiri ! Tek düşüncem, tek inancım, tek gerçekliğin var : Ölüm cezası !