Hasan Savuk

Hasan Savuk
@HASANS55
Eşine 30 yıldır aşkla yoldaş, iki Oğluna arkadaş, terkedilmiş küçük bir Kıza sevgiyle, hem yoldaş hem arkadaş. kendi halinde gelişime aç bir babayım ben. #37650468 #236090965
E.G.M
Önlisans
Satırlarınaltınıçizerekokuyangillerden.
Samsun / Çarşamba, 27 Nisan 1977
7759 okur puanı
Ekim 2018 tarihinde katıldı
Şu anda okuduğu kitap
Fiziksel ve sözel taciz arasında bir seçim yapmak zorunda kalsaydım, dayak yemeği tercih ederdim. En azından dayağın izleri belli olurdu, insanlar bana acırdı. Yediğim hakaretler sadece beni çıldırtmakla kalıyor. Yaraları görünmüyor. Kimsenin umurunda değil yaşadıklarım. Çürükler, sürekli aşağılanmanın oluşturduğu yaralardan daha çabuk iyileşiyor.
Sayfa 103 - İLETİŞİM YAYINLARI·Kitabı okudu
Edebiyat
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Hakaret, onur kıran, azarlayan, küçük düşüren davranışlar ve kırıcı eleştiriler, çocuklara kendileri hakkında olumsuz mesajlar gönderir. Bu olumsuz girdiler, çocukların yetişkin hayatlarında da dramatik sonuçlar doğurur.
Sayfa 103 - İLETİŞİM YAYINLARI·Kitabı okudu
Edebiyat
"BÜTÜN ÇÜRÜKLER İÇİMDE"
Sayfa 103 - İLETİŞİM YAYINLARI·Kitabı okudu
Edebiyat
Yaklaşık bir sene önce babam, bana hayatımda ilk defa beni sevdiğini söyledi. Ben de ona sarılıp teşekkür ettim. Maalesef bana beş para etmez muamelesi yaptığı yılların acısını dindirmedi. Ne kadar ironik bir durum. Oysaki hayatım boyunca o günün hayalini kurmuştum.
Sayfa 101 - İLETİŞİM YAYINLARI·Kitabı okudu
Edebiyat
Birçok yetişkin çocuk, ailelerinin birdenbire düzeleceği umuduyla yaşar, fakat bu umuda bağlanmak, sonunda daha da büyük bir hayal kırıklığına ve yıkıma yol açar.
Sayfa 101 - İLETİŞİM YAYINLARI·Kitabı okudu
Edebiyat