Hasret

İlk adım:Ülkenin sorunlarını konuşmaya başlamadan önce kendinde, ailenle, işinle ilgili geliştirip güçlendirme gereken bir sorumluluk duygusu. ailede sorumluluk almanın önemini herkes kavrayacak ve Herkes kendine düşen görevi yapacak bir tek şey değilse bir tek şey. Her bir yetişkinin vatandaş etki alanı içinde sorumluluğuna en iyi şekilde yapma bilincini uygularsa her ailede bu olsa yirmi yılda Türkiye çok farklı bir ülke olur.
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
"Saatlerce çalışmayı hiç gözün kesmiyor olabilir ama en azından beş dakika çalışabilirsin beş dakika ile başla inan ki o ilk adımı sihirli bir gücü var . Derken o ilk beş dakikadan sonra içinden on dakika çalışmak gelir. Böylelikle yavaş yavaş ilerlemeye başlarsın. Şüphesiz toplum olarak sürekli şikayet etmek yerine bu ilk adımı atmasını öğrenmeliyiz"
"Bireysel çıkarlarının sınırları içinde kaldığı sürece insan hayatında anlam bulamaz. Anlam için bizi keşfetmesi lazım bizi keşfeden ve kendi potansiyelini geliştirmeye niyet eden insan ise çıktığı yolculuktan hiçbir zaman pişmanlık duymaz"
"Korkutmaya meraklı kişinin en büyük korkusu kendi yetersizliği ile yüzleşmektir bir gün gelir de ondan korkmazlarsa ne halt edeceğini bilemez. "

Hasret

, bir kitap okudu
7/10
·175 syf.·
3 günde okudu
·
2021 7. kitabı
Muhammed Emin el-Mısri
8.7/10 · 44 okunma