Matla

Matla
"Tarla kuşlarının kardeşidir merakım."
Türk Dili ve Edebiyatı l Kültürel Miras ve Turizm
Kaf Dağı
16 Haziran
1079 okur puanı
Ocak 2021 tarihinde katıldı
"Huzurluyum...Allah biliyor, ölümü her zaman daha iyi bir hayata geçiş olarak algıladım. Hala da öyle düşünüyorum. Ama neden hıçkırıklar boğazıma düğümleniyor?.."
Sayfa 116·Kitabı okudu
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
"İçimden onunla konuşuyordum..."
Sayfa 109·Kitabı okudu
"Aynı anda bir aşkı bitirip bir diğerine başlamak iki kat fazla sevmektir."
Sayfa 108·Kitabı okudu
"Utangaç insanların çektikleri acı, diğer insanların onlar hakkındaki düşüncelerini bilmemelerinden kaynaklanır. Bu düşünceler ne olursa olsun açıkça ifade edilir edilmez sıkıntılar sona erer."
Sayfa 99·Kitabı okudu
"Yetişkin insanların birbirleriyle olan ilişkilerinde temkinli ve soğuk davranmalarına sebep olan acı tecrübelerden habersiz, onlar gibi olmak için duyduğumuz tuhaf istek yüzünden, kendimizi çocuklar arasında sevgi dolu bağlılığın mutluluğundan mahrum ettik."
Sayfa 86·Kitabı okudu