Melis

Cimri! Hepsini içmiş; bir damla bile Bırakmadın demek kavuşabilmem için sana? Öyleyse dudaklarından öperim, Orada bir parça zehir kalmıştır belki; Bir zamanlar hayat veren dudakların Bu kez son versin hayatıma.
Sayfa 128 - Is bankası kültür yayınları JULIET:·Kitabı okudu
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.

Melis

, bir kitap okudu
10/10
·133 syf.·
Beğendi
·
6 günde okudu
·
2020 10. kitabı
William Shakespeare
8/10 · 75,9bin okunma
Ya duyarsam topraktan sökülen adamotlarının çığlıklarını? -Çıldırırmış bu çığlıkları duyan ölümlüler-
Sayfa 108 - Is bankası kültür yayınları JULIET:·Kitabı okudu
Yeni bir ateş söndürür başkasının yaktığını, Yeni bir acıyla hafifler eski bir ağrı, Başın döndü mü öbür yana döndür başını, Başkasının güçsüzlüğüyle iyileşir umutsuz keder Gözlerine yeni bir zehir bul ki , Yok etsin ötekinin zehrini.
Sayfa 15 - Is bankası kültür yayınları BENVOLIO:·Kitabı okudu
Otuz kez dolandı Phoibos'un atları Tellus'un yuvarlağını, Neptün'ün sularını, Ödünç ışıklarıyla otuz kez on iki ay, On iki kez, otuz kez aştı gecelerimizi, Aşk Tanrısı bağlayalı yüreklerimizi Ellerimiz birleşeli kutsal törende.
Sayfa 83·Kitabı okudu