Mehmed Kaplan

Mehmed Kaplan
@Memed2121
Sahip olmadıklarına ulaşmak için çabalarken, sahip olduklarını unuttuğun için mutsuzsun. William Shakespeare
Senin korkularını, benim inceliğimi doldurup yüreğime, Bıraktığın boşluğu yonta yonta binlerce heykelini yapacağım. Şükrü Erbaş
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
İçimden dilimde binlerce kelime geçiyor Yılların üşengeçliği var üzerimde düzenleyemiyorum Kimse okumaz diye değil Kimse kimse anlamayacak diye !
Dışarda şiddetli bir yağmur Ve sokaklar küresel bir korku ile yalnızlaşıyor. Bahar hiç bu kadar zıt duygular barındırmamıştı insanoğluna, Heyyyy İnsanoğlu unutma!!! Sen doğar,yaşar ve ölürsün Bu üç kural dışına çıkmaman gerekiyor !
İnsanlar ölür, Çünkü sonun başlangıcına katılamazlar ALCMAEON
Nedense Bi kadını sevmeye hep memelerinden başlanır Bir şeyi hatırlatmak mı ona Yoksa bir şeyi hatırlamak mı Bilmiyorum Ama nasıl bir şeyse güzel bir şey Üstelik sonsuz da